A brit lap összevetette az európai gázárakat. Hazánk került ki győztesen. Hosszú cikkben elemezte a Financial Times az európai gázárakat. A brit lap megállapította, hogy a brit háztartások átlagos villamosenergia-ára legalább 30 százalékkal magasabb, mint sok európai szomszédjánál. Hozzátették, hogy azért van ez így, mert az ország erősebben támaszkodik a földgázra az energiatermelésben, ez pedig keményen sújtja a fogyasztókat. Magyarország is szóba került A lap megjegyezte, hogy Magyarországon a háztartási gázköltségek messze a legalacsonyabbak. Kifejtették, hogy annak ellenére, hogy más EU-tagok bírálták a Moszkvával való kapcsolatát, Orbán Viktor miniszterelnök számos olyan megállapodást kötött Oroszországgal, amelyek alacsonyabb árú gázszállításokat biztosítanak.

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

amortizáltok
megirtad magadról a véleményedet is látom,
verőce21
Putyin szerint a Nyugat szankciói rövidlátóak és veszélyt jelentenek az egész világra, amely szerinte emiatt egyre inkább Ázsia felé fordul...
Az usa palagáz_erőszak Európának, már régóta a Terv része volt...!
Clavigo
@Shikari: Buzika,,,a fizetéseket is összehasonlították ?..ja..(??).. Hülye Bugsy..meg bunkó is .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.