Egy Új-Zélandról Berlinbe utazó zenész, Henry Beasley levideózta, ahogy a 29 órás repülőutat végigsikítják a repülőn utazó gyerekek: a videó hatalmas felháborodást keltett egyes szülők körében, mások mások viszont egyetértenek a férfival, hogy szükség lenne gyerekmentes járatokra - írja a brit Mirror. Henry Beasley, a Balu Brigada nevű új-zélandi zenekar egyik tagja felvette, amint a repülőjáratán kisgyerekek sikoltoztak, amire a férfi szemforgatva reagált, és ironikus kommentben kérte a nézőit, hogy értékeljék a 29 órás repülőútját. Beasley két átszállással, Új-Zélandról Berlinbe utazott. A videón csak a férfi arca látszódik, de a háttérben hallani lehet egy gyermek hangos sírását. Beasley további gúnyos kommentekkel egészítette ki a hallottakat, ami több TikTokon lévő szülőt is felháborított. Október 12-ig Beasley videóját több mint 10,4 millió alkalommal tekintették meg, és komoly diskurzus alakult ki alatta a gyerekekkel való repülésről. "Őszintén szólva szükség lenne...

Forrás: noizz.hu
Feltöltő: Emmersson71
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
Egyértelmű: jó ötlet, hogy legyenek gyerekmentes járatok!

Vannak helyzetek, amik elkerülhetetlenek. Egyik ilyen, hogy egy-két lurkóval is el kell jutni A-ból B-be. Viszont egy repülőút nem autóbuszjárat, amiről leszállok, ha zavar a hiszti! Megtervezhető/megtervezendő út, amihez biztosítható gyermekmentes járat.
Ma már vannak ilyen szállodák is, miért ne lehetnének repülőjáratok?

Megértem, hogy a szülő(k)nek sem könnyű, de az ő gyerekük nevelésében nekem nem kell részt vennem! Egy repülő- vagy vonatút hosszú és nem megszakítható komolyabb időveszteség nélkül, és hatalmas stresszt okoz néhány srác visongása, hisztije és nyavalygása. Sok esetben egy nyaralás, hosszú hétvége indul/zárul egy utazással, amit egy ilyen hangzavar tönkretesz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.