„A monetáris unió történetében sohasem volt még ilyen magas, kétszámjegyű az infláció” – figyelmeztetett Christine Lagarde, az Európai Központi Bank (EKB) elnöke pénteken, az EBC frankfurti eseményén. Az elnök beszédében arra is kitért, miért nem bízhatjuk Kínára és Oroszországra az energiaellátásunkat, és a leküzdésre váró legnagyobb kihívásokra is rámutatott. A 32. Európai Bankkongresszuson tartott beszédében […]

Forrás: olkt.net
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Ha az euróövezetben vàrható stagnàlàs, vagy 1%-os gazdasàgi visszaesés, akkor nàlunk legalàbb 3-5% lesz. Az a 3-5 úgy 3-5, ahogy a 20%-os infláció 20%: élelmiszereknél nem ritka a 100 %-os drágulás, de bármit nézel meg, köszönőviszonyban sincs a kormány által behazudottal. Innen nézve viszont nevetésges, amikor Vargamiska jövőre "esetleg 20%"-ról beszél. Készülj Gyurci, a kanyarban előzünk! "Isten, várd meg a magyart majd odaérünk, csak még vesszük a kanyart.” Olyan rekordot fogunk dönteni inflációban, hogy a padló adja a másikat .
uploads.disquscdn.com/images/6bb133cd470211efa92e81c395b05af6f875cb132f0a1c59edb3321e685c0bab.jpg?w=800&h
"Civilizációs összeomlás akkor lesz, ha a kormányzat elkezdik semmibe venni a csóró polgárokat, nyakukba szabadítanak minden olyan pluszköltséget (az eddigiekehez képest), amit behajthatnának egy progresszív jövedelemadóval, ahelyett, hogy egy kiló liszt árával szaroznak. Ez az összeomlás szemlátomást közeleg, nyílik az olló, tán még a bicska is a zsebben. Még nincs összeomlás, még kezelhető lenne, ám ehhez szociális érzékenységről, gazdasági ismeretekről, realitásérzékről, tökösségről kéne bizonyságot tenni a bátraknak, és a kormánynak, nos ezen utóbbiak hiányoznak."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.