Igazoltan veszélyes az oltottaktól nyert "szennyezett" vér - A megdöbbentő, hogy az emberek vérét is beszennyező covid-nácik még szabadlábon vannak! Ma már igazolt, hogy a védőoltásnak hazudott méreginjekciókban levő furcsa komponensek, így a veszélyes hidrogél, grafénoxid , fém alapú nanorészecskék, de még ki tudja mi minden más…vérátömlesztéssel bekerülnek annak a szervezetére, aki a C19-el szennyezett vért kapja. Tudunk olyan estekről, hogy a műtét alkalmával szennyezett vért kapott oltatlan páciens testébe a vérátömlesztés után azonnal vérrögösödés lépett fel, melyet a frissen műtött beteg nem élt túl. A műtét sikerült ugyan, azonban a C19-es vér megölte a beteget.

Feltöltő: Rockxy
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
Elég botrányos, hogy az ilyen vérlázító cikkek megjelenhetnek. A covid az oltásoknak köszönhetően kezd lassan eltűnni, viszont itt van már helyette az influenza kombinálva az RSV - vel, persze hozzáadva még azért a covidot is.
"Igazoltan veszélyes az oltottak szennyezett vére" Méreginjekciót kéne adni annak aki ekkora baromságokat terjeszt, aljas rémhírkeltő szektások!
division
"veszélyes hidrogél, grafénoxid , fém alapú nanorészecskék" "a beteg műtéte sikerült, de belehalt a szennyezett vérbe"
A jó kurva anyjukat, hogy még életben vannak ezek a mocskok, akik ezeket a tudományt nélkülöző marhaságokat állítják. Még mindig nem nyugszanak ezek a retek konteósok, őket kéne bezárni örökre, és nyomni beléjük az állítólagos szennyezett vért, és megfigyelni meddig élnek.
Nessy
Aztán tessen mondani, amikor még nem volt Covid védőoltás, akkor éppen miért kapott műtét után embóliát a kedves beteg?? Pedig akkor is előfordult, még transzfúzió sem kellett hozzá.
surdilloFUJT
NEM KELLENE "ELTÉVESZTENI!"" A VÉRADÁSNÁL A PALACKOKAT!!nEM KELL ELADNI KÜLFÖLDRE A MAGYAR VÉRKÉSZÍTMÉNYEKET,ÉS MEGOLDÓDIK A PROBLEM!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.