A katargate botrány ráirányította a figyelmet az Európai Parlamenten belül már évek óta húzódó visszaélésekre. A testület legnagyobb hibája, hogy nincs egyetlen ellenőrző szerve sem, a kontrollt a tevékenysége felett saját maga látja el. Az EP-ben a vezető réteg, az elnökség tart fenn egy olyan rendszert, amely eddig gátat szabott a felelősségre vonásnak, viszont a katari korrupciós ügy most felforgathatja a testület működését.

Forrás: vg.hu
Feltöltő: KisTehen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Helyes! Legyen az elkövető bármilyen pártállású, ha bűnös, akkor bűnhődjön!
És erre jó példa az, ami most folyik odakinn! És a dologban az ODAKINNen van a hangsúly! Azok az összegek, legyenek bármekkorák, a hazai korrupciót még bokamagasságban sem érik, mégis arról harsog a hazai jobboldal sajtója! Talán ha egy kicsit mernének körülnézni, akkor a kinti ügyeket hajlamosabbak lennének szordínósabban kezelni! Emlékezzünk arra a rendőrtisztre, akit azzal hurcoltak meg, hogy csokit (és hasonló szintű) ajándékokat fogadott el, majd elvágták a karrierjét.
Hát, a hazai és a kinti helyzet pont ugyanilyen, csupán a léptékek nagyobbak. És nem a kintiek javára!
namihami
@KisTehen: 12.02:. A hazaira milyen szót használnál? A ""gyerekkori"" 4 és alatt történt világranglistára kerülése, a veszíteni képtelen vállalkozói gárda, a lélegeztetőgépprofi, a letelepedési kötvényművész, az elvált és friss feleség üzleti szárnyalása és így tovább!
Ezeket az üzleteket és személyeket hova sorolnád!?!?!?!
Clavigo
@KisTehen: Neked semmit nem lehet tanítani.. Buta vagy ,mint a rosseb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.