A tárcavezető szerint a magyar miniszterelnök álláspontja morálisan elfogadhatatlan.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Gyurka80
Te barom totocska, amikor 68-ban a barom kádár bevonult hozzátok, nagyon nem örültetek nekünk.Arról nem is szólva 56-ban SENKI nem segített nekünk! Ezért ki akarunk maradni az ukrik háborújából.Ha a ti libbants kormányotok belekeveredik a ti dolgotok, de ne szóljatok bele a mienkébe, qssoljál!
Béla333
Ha már a magyar "ellenzéknek" nevezett társulat nem tud sarkosan fogalmazni egy mocskos hazaáruló tobzódását látva, hát legalább a szlovák külügyminiszter megteszi:

"A magyar miniszterelnök álláspontja, miszerint ez nem a mi háborúnk, morálisan elfogadhatatlan. Szerinte hagynunk kellene, hogy az oroszok mihamarabb irtsák ki az ukránokat, hogy legalább ne szenvedjenek. Milyen visszataszító, milyen szánalmas és mennyire nem keresztényi
– vélekedett Rastislav Kácer"

És ez pontosan így is van!
Béla333
Ja a lényeg még le is maradt:

"„Vlagyimir Putyin kollaboránsainak, különösen a Kárpát-medenceieknek és a felvidékieknek, mindenkinek, aki Ukrajna lerombolásának árán akarna békét, egyetlen üzenetem van: Иди на хуй!” – írja Rastislav Kácer.
A politikus ezzel a háború egyik korábbi eseményére utalt. A Kígyó-szigeten állomásozó ukrán határőrök az „Orosz hadihajó, húzz a f***ba!” (oroszul: Русский военный корабль, иди на хуй) üzenettel fogadták az őket megadásra felszólító orosz hadihajót. A mondat az Ukrajnát megszálló orosz erők elleni harc egyik szimbólumává vált – emlékeztet az Új Szó."
Gyurka80
@Béla333: NINCS így, a totocska csak feltételezést mond, te meg beveszed a hülyeségét!
gina
Ez a román szemét zsiros cigány nem ért csak ilyen szóból, rohadék.. ha ez igaz amit mondott "Szerinte hagynunk kellene hogy az oroszok mihamarabb irtsák ki az ukránokat, hogy legalább ne szenvedjenek." rögtön EU bitóróság elé kellene állitani ezt a rohadék szemetet, ez egy ,miniszterelnök? nem !! egy mocskos hitlerfajzat öt kell kinyirni de mielöbb !!!
gina
@Gyurka80: Ettöl a büdös hazug cigánytól minden kitelik, szemét orosz csatlós mocsok, a nép hazaáruló szemete, neked adom, védd csak ezt az elmebetg alja emberi véglényt, ez meg az én véleményem
Gyurka80
@gina: Idióta a véleményed , mint a degenertált koalíciósoké! Nagyon hülyének kell lenni amit nem mondott elhinni!
gina
@Gyurka80: Te meg elhiszed 12 éve azt a szemét hazu szöveget ami ez az elmebetg hitler hasonlat mesél, csak nagyon alacsony nivóval lehet ezt megérteni, elhinni ,,sajnállak vissza az iskolapadba !!!
Gyurka80
@gina: Sajnállak, a gyűlölettől nem látsz, nehéz lehet neked!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.