A tárcavezető szerint a magyar miniszterelnök álláspontja morálisan elfogadhatatlan.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gina
Ez a román szemét zsiros cigány nem ért csak ilyen szóból, rohadék.. ha ez igaz amit mondott "Szerinte hagynunk kellene hogy az oroszok mihamarabb irtsák ki az ukránokat, hogy legalább ne szenvedjenek." rögtön EU bitóróság elé kellene állitani ezt a rohadék szemetet, ez egy ,miniszterelnök? nem !! egy mocskos hitlerfajzat öt kell kinyirni de mielöbb !!!
gina
@Gyurka80: Ettöl a büdös hazug cigánytól minden kitelik, szemét orosz csatlós mocsok, a nép hazaáruló szemete, neked adom, védd csak ezt az elmebetg alja emberi véglényt, ez meg az én véleményem
Gyurka80
@gina: Idióta a véleményed , mint a degenertált koalíciósoké! Nagyon hülyének kell lenni amit nem mondott elhinni!
gina
@Gyurka80: Te meg elhiszed 12 éve azt a szemét hazu szöveget ami ez az elmebetg hitler hasonlat mesél, csak nagyon alacsony nivóval lehet ezt megérteni, elhinni ,,sajnállak vissza az iskolapadba !!!
Gyurka80
@gina: Sajnállak, a gyűlölettől nem látsz, nehéz lehet neked!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.