Nemrég a Fekete-tenger fölött történt hasonló incidens.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
Érdekeseb hazudik az origo. A minapi drónos incidens a Fekete-temger nemzetközi vizei felett történt, amely területet az oroszok a sajátjuknak mondanak- azaz az orosz repülő nemzetközi légtérben locsolta le üzemanyagával az amerikai drónt, majd nekiment. Ezt a kreml is elismerte - azzal a kitélellel, hogy arra a nemzetközi légtérre ők igényt tartanak.
gumikacsa
A királyé nem leszek, akkor inkább elmegyek...

www.youtube.com/watch?v=0wjIJWZs9N8

Ja, már elmentem.
Olyan hihetetlen.
Furcsa.

El kéne szakadni tőletek.
Magyarok.
Rajta vagyok, de nem egyszerű.

Mégis ide születtem anno, és itt jártam kommunista kísérleti iskolába (a kísérlet nem sikerült, senki nem lett kommunista).
"Akkor inkább elmegyek
...
Soha vissza nem jövök már"
Németh István
@gumikacsa: nem mutakoztam be neked fosfej! Hogy mi voltam ahhoz úgy nincs közöd, mint ahhoz, hogy most mi vagyok! De megnyugtatlak, hogy kiképzést vezető főtiszt voltam seggfej! Aztán te hülye buzi gender kurva génkezelt pedofil menj a picsába ott a helyed ahogy danolod! @kereső: "rosszul tudod" az usa "felségvize" mossa "ott" a feketetengernél az orosz parvidéket! Mostmár ugye tudod, érted!? A büdös rohadt kurva anyját az usa-nató armadának mi az anjyuk picsáját keresnek a Fekete tengeren az Földközi tengeren és, hogy a fenébe kerültek az északi áramlat vezetékéhez! Nem kellene az egész világnak ellenük fordulni és kitaposni a moslék kawbolyok belét!? Hülyének nézik a világot! a kurva anyjukat >> atomot, napalmot nekik, a moslék uralom mániás maffiózó gyilkosoknak!!!
Nem véletlenül mondom>> az usa-nató aljas briganti armada takarodjon Európából, és az Eu. vezetése a börtönbe > akasztásilag!
gumikacsa
@Németh István: Senkit nem érdekel, hogy ki voltál. Senkit nem érdekel a meghamisított múlt. Most egy geci vagy - csak ez számít..
Zsidó vagyok, baszd meg, Te tényleg okosabbnak akarsz látszani, mint egy zsidó? dDe tényleg?
A mesterséges intelligencia is kevés, hogy lenyomjon egy zsidót!
Németh István
@gumikacsa: te nem egy egyszerű zsidó vagy, hanem egy megveszekedett hülye zsidó vagy, anyai ágról echte, de egy aljas náci által a gettóban fekúrt anya gyerekeként így tudott az anyád leugrani atepsiről - te szar moslék mi a kurva anyádat ugatsz! te kezdtél szemétkedni, hát akkor csak szopd szét lópaci vasderes lenge szervét! Undormány állat!
ÉS tudd bazd meg > az usa-nato aljas armadának takarodnia kell Európából a Magyarországra delegált nagykövetével együtt - azonnal, az Eu vezetése az ursula szargörcs a lopási stressztől csontváz-gebe ursula és vezérkara a börtönbe akasztásilag! Az ursulának nehezéket kell tenni a lábaira, hogy kifingjon mert nincs is súlya, még repkedne a kötélen! Hogy rohadjon meg!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.