Nemrég a Fekete-tenger fölött történt hasonló incidens.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Németh István
@Pálinkás Pál: mert nem közeleg a háború ugye faszfej!? Mert az usa bombázókkal kell védekezni >>mondjuk az órosz földet esetleg bakut, moszvát bombázn i! A jó kurva anyádat te barom azt bíráld ne a kormány valóban vészhelyzeti intézkedésit! És még egy, ha apofáraesést meg lehet előzbi az nem ate érdked is pöcsfej, vagy leszarod magadat is mega családodat! teállat barom!
Alényeg, hogy az usa-nató armada azonnal távozzon Európából >> a bombázóival együtt mint aljas szar agresszor és az Eu. vezetése a börtönbe - akasztásilag!
gumikacsa
És megint lefosta a bokáját a fizetett goebbelsi propaganda.
Húúú, de félünk a haláltól.
Ja, nem.

Ebből is látszik, hogy még egyszer sem haltak meg.
A halál nem azért jó, amiért gondolod, hogy szerintem miért jó, hanem azért, mert a halál csak egy apró törés az életben; az egyik pillanatban halott vagy, a másikban újra élsz.
Ez annyira egyszerű, kis buták!
Meghalni a legegyszerűbb dolog a világon.

Én egyszer úgy haltam meg, hogy... De ez butaság volt. Már belátom.
Élni nehéz. Főleg örökké. Nem hiszed? Amíg nem látod ezt a filmet, úgy sem érted, hogy miről beszélek.

www.dailymotion.com/video/x3jovwd

6:05-től 6:10-ig én és a lányom (a leghosszabb jelenet az életemből... a kapcsolatunkból)

Talán ezután a film után sem érted az élet lényegét, de ez már egyéni szocprobléma.
(az élet értelme nem a gyereked, mert "Mindneki magának áll vagy bukik")
Pálinkás Pál
@Németh István: kussolj gyagyás...nem figyeltek az ápolók, géphez jutottál?...
gumikacsa
A kölykökkel csak a baj van: www.youtube.com/watch?v=RKrCAzIBZYw (anyák napi előzetes a pokolból)
gumikacsa
@KisTehen: Muszáj volt belerondítanod, onanizálva?

Vagy félsz a haláltól te is?
Tőlem sem kapsz megnyugvást.
Nem kapsz más jelet.
Végig kell élned a halálod - az első perctől az utolsóig!
Németh István
@gumikacsa: @Pálinkás Pál: @csak úgy...: na faszfejek arról ugyan nem tehettek, hogy sűlt hülyék vagytok mert az anyátok benneteket a buboskemencébe érlelt > de azért azt tudnotok kell a svéd és a finn terület pozicionáltan közelebb van az orosz nyugati félteke rakéta és repülők általi szemtelenkedéséhez! Ebből adódóan potenciális hadi veszélyt mi több világháborús srta-tégia kialakítást teszi lehetővé az oroszokkal szemben - akik nagyon visszafognak lövöldözni és méghozzá kíméletlenül! Ők csak nyerni tudnak veszteni a hazájukat NEM EGEDIK!!! Erre a kis-hitlert játsó zelenszkij -usa-Eu. vezetés is hamar rá fog jönni >> ugye az utolsó katonáig harcolunk! MONDTÁK/JÁK - na persze a kurva anyádat előbb fogtok megdögleni mint az utolsó katona! Az usa nehézbomázók amelyek most csak nagyhatóságú és nagyon hatákony napalm töltettel lehetne megsemmisíteni - de az 100 kilóméteres körzetben rombol! Az orosz-ukrán határra küldött gépek > nem molotovkoktéllal vannak feltültve hanem érdekes töltetű církáló rakétákkal! Nagyon valószínű, hogy a műholdképeken figyelt helyzetük függvényébe lesznek lelövöldözve lehetőleg > ukrán svéd, akár norvég, holland, finn területek fölött! Kegyelem nem lesz! Ez háború nem a füvészkerti homokgombócok fognak röpködi! AZTÁN a Fekete -tengeri terület miért fontos? az amarikai partok védelmében? hogy onnan védjék menhettent, esetleg a fehérházat?? Barom fajzatok > persze bumeránggal és nyíllal fognak lüdözni mint az indiánok! Na persze az oroszok ezt várják nádpajzzsal! Micsoda barmok vagytok?! A féleszű marha ott köztetek meg mehet az általa várt másik énjét megkeresni, a másvilágon, de el ne felejtse a fényképet magával vinni! ÁLLAT-kertek királya!
Az a lényeg, hogy az usa-nató geci armada takarodjon Európából, és az Eu. szemét vezérkar a börtönbe! akasztásilag! >> aztán az se baj ha ti is elmenetk az ukránokat segíteni legalább megjárjátok a más világot!
gumikacsa
@KisTehen: Semmi esélyed rá a jelenlegi felállásban. Kamu keresztény vagy, de még annak is rossz.
De ha úgy is lenne, akkor is meg kell halnod ebben a testben, mert egy "a romlandó sem örökölheti a romolhatatlant".
Eladott Ország
Az origo fideszes szennylap szerint! Meg kell hálálni a közpénzt, szarházi seggnyaló banda!
Eladott Ország
@Németh István: Tudod fiam! Alapjában véve egy jó ember vagyok! Ha valakit elküldök a picsába, egész nap azon aggódom hogy odaért- e!
i.pinimg.com/564x/7e/03/77/7e0377b585e382ee8884ab53ba57368f.jpg
gumikacsa
@Németh István: Te sem voltál katona, ahogy Őrnagy sem. Ja, de. Utoljára akkor, amikor fogkefével súroltátok a vécében a metlakit, csicskák!
gumikacsa
@KisTehen: Ja, lesz feltámadásuk az igazaknak az életre és a hamisaknak az ítéletre. Veled kapcsolatban egyet találhatok. Mi is lehet az az egy...
Ha nem lenne 125-ös az IQ-m akkor már tudnám a választ, de 125-ös IQ-val már kurva nehéz dönteni.
Mi is lehet az az egy...?
gumikacsa
Oké, néha benéz az IQ-m 130 fölé is, de jobbárra a 80-at sem éri el. Van ennek oka (mint mindennek).

www.youtube.com/watch?v=n9qzT2Q9DuA
kereső
Érdekeseb hazudik az origo. A minapi drónos incidens a Fekete-temger nemzetközi vizei felett történt, amely területet az oroszok a sajátjuknak mondanak- azaz az orosz repülő nemzetközi légtérben locsolta le üzemanyagával az amerikai drónt, majd nekiment. Ezt a kreml is elismerte - azzal a kitélellel, hogy arra a nemzetközi légtérre ők igényt tartanak.
gumikacsa
A királyé nem leszek, akkor inkább elmegyek...

www.youtube.com/watch?v=0wjIJWZs9N8

Ja, már elmentem.
Olyan hihetetlen.
Furcsa.

El kéne szakadni tőletek.
Magyarok.
Rajta vagyok, de nem egyszerű.

Mégis ide születtem anno, és itt jártam kommunista kísérleti iskolába (a kísérlet nem sikerült, senki nem lett kommunista).
"Akkor inkább elmegyek
...
Soha vissza nem jövök már"
Németh István
@gumikacsa: nem mutakoztam be neked fosfej! Hogy mi voltam ahhoz úgy nincs közöd, mint ahhoz, hogy most mi vagyok! De megnyugtatlak, hogy kiképzést vezető főtiszt voltam seggfej! Aztán te hülye buzi gender kurva génkezelt pedofil menj a picsába ott a helyed ahogy danolod! @kereső: "rosszul tudod" az usa "felségvize" mossa "ott" a feketetengernél az orosz parvidéket! Mostmár ugye tudod, érted!? A büdös rohadt kurva anyját az usa-nató armadának mi az anjyuk picsáját keresnek a Fekete tengeren az Földközi tengeren és, hogy a fenébe kerültek az északi áramlat vezetékéhez! Nem kellene az egész világnak ellenük fordulni és kitaposni a moslék kawbolyok belét!? Hülyének nézik a világot! a kurva anyjukat >> atomot, napalmot nekik, a moslék uralom mániás maffiózó gyilkosoknak!!!
Nem véletlenül mondom>> az usa-nató aljas briganti armada takarodjon Európából, és az Eu. vezetése a börtönbe > akasztásilag!
gumikacsa
@Németh István: Senkit nem érdekel, hogy ki voltál. Senkit nem érdekel a meghamisított múlt. Most egy geci vagy - csak ez számít..
Zsidó vagyok, baszd meg, Te tényleg okosabbnak akarsz látszani, mint egy zsidó? dDe tényleg?
A mesterséges intelligencia is kevés, hogy lenyomjon egy zsidót!
Németh István
@gumikacsa: te nem egy egyszerű zsidó vagy, hanem egy megveszekedett hülye zsidó vagy, anyai ágról echte, de egy aljas náci által a gettóban fekúrt anya gyerekeként így tudott az anyád leugrani atepsiről - te szar moslék mi a kurva anyádat ugatsz! te kezdtél szemétkedni, hát akkor csak szopd szét lópaci vasderes lenge szervét! Undormány állat!
ÉS tudd bazd meg > az usa-nato aljas armadának takarodnia kell Európából a Magyarországra delegált nagykövetével együtt - azonnal, az Eu vezetése az ursula szargörcs a lopási stressztől csontváz-gebe ursula és vezérkara a börtönbe akasztásilag! Az ursulának nehezéket kell tenni a lábaira, hogy kifingjon mert nincs is súlya, még repkedne a kötélen! Hogy rohadjon meg!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.