Miközben az Európai Bizottság meg akarja hosszabbítani az ukrán mezőgazdasági termékek vám- és kvótamentességét, az uniós baromfitermelők arra figyelmeztetnek, hogy a 80 százalékkal megugrott csirkehús- és a többszörösére nőtt tojásimport tönkreteszi az EU baromfiszektorát, élelmiszer-biztonsági veszélyeket rejt a fogyasztók számára, ráadásul csak néhány óriáscégnek hajt hasznot.

Forrás: vg.hu
Feltöltő: KisTehen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

drrotf
Érdekes egy álláspontot közöl az újság.Az a baja hogy a sok élelmiszer Európa gazdaságában problémát okoz.Nem az a probléma ,hogy Európában és nálunk is rengetegen nélkülöznek, mondhatni éheznek, hanem az, hogy a sok árút olcsón kell eladni, és még így is csak nehezen tudják értékesíteni az árújukat a kereskedők.Ebből az következik hogy az államok nem azért vannak, hogy az állampolgárainak megfelelő minőségben és elérhető áron biztosítsák az ellátásukat, hanem azért hogy a vállalkozók haszna olyan legyen, hogy az nekik megérje.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.