„Az események kezdetétől fogva az én közvetlen utasításomra történtek lépések a nagy vérontás elkerülése érdekében. Ez időbe is tellett, egyebek között azért, hogy esélyt adjunk azoknak, akik hibáztak, hogy meggondolják magukat, hogy megértessük velük, tetteiket a társadalom határozottan elutasítja, és hogy milyen tragikus, pusztító következményekkel jár Oroszországra, államunkra nézve az a kalandorság, amelybe belekeveredtek” – fogalmazott Putyin.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

izéke
Az az áldott jó szive viszi egyszer a sírba,szegény meg nem értett ember,hisz őt csak az élteti,hogy mindenkinek csak adhasson és adhasson és... a világ még nem áll készen egy ekkora hatalmas ember eljövetelére... jobb is lenne ha előlről kezdené az életét.
Peller Anikó
A kezdetektől a vérontás elkerülése volt a cél ukrajnában, dehát ezek a vérszomjas álkatonák miatt nem jött be, mert a gyurcsány volt a soros. A jólelkű meg csak tördelte a kacsóját a balfasz, ha a nyakát tördelte volna nem is lett volna háború.

Viszont a háború elkerülése volt a cél és így nem is lett háború mert a kedves vezető megoldotta ezt az égető (feldúló) kérdést: csak egy művelet lett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.