Mindhárom védőnő felmondott Pétfürdőn, így nem tudni, hogy hétfőtől ki látja el a gyerekeket a faluban – számolt be az RTL Híradó. Egyikük úgy nyilatkozott: kolléganőivel már régóta fontolgatták a felmondást, mert egyre több volt az adminisztráció és egyre kevesebb idejük jutott a valódi munkára, az utolsó csepp a pohárban pedig az volt, hogy egy kormányzati intézkedés miatt júliustól az önkormányzattól a megyei kórházhoz kerülnek. Fotó: nethuszar.roGárdonyi Andrea elmondta, hogy eddig az önkormányzattól kaptak cafetériát, jutalmat, volt ahol ruhapénzt, és benzintámogatást is fizettek. Ezeket a béren kívüli juttatásokat azonban a kórházak jövő hónaptól nem fizetik ki, így neki 20-30 ezer forinttal csökkenne a fizetése, annak ellenére, hogy júliustól 18 százalékkal nő a védőnők bére. Egy másik védőnő, Szalainé P. Boglárka arról beszélt az RTL-nek, hogy már megkapták az új szerződésüket a kórháztól, de a jelenleg szerződéshez kötött bérelemeiket csak szeptemberig biztosítja a kórház, béren kívüli juttatásokat pedig egyáltalán nem kapnak. Ez azt jelenti, hogy a körzet létszáma után járó pénzt sem kapják meg, így 50-80 ezer forinttal csökkenhet a bérük. (via rtl.hu, 24.hu)

Forrás: Közbeszéd
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro2
Kit érdekel ki látja el ?
Egyébként még nagyon sokan köszönjük neked te várbeli desznyó mindenedet.
Én leginkább egy karóval köszönném no nem a hátadon hanem belehúzva ha már annyira tetszik neked mondjuk a Vármegye a főispán meg a középkor.
Aztán kiszögelve részeid a Buda vári kapuidra.
gina
Érdekli is ezt a zsiros putrist? fontos hogy az ö köreiben minden müködik, remélem egy nap a koleszterrinja elviszi 30 méter mélyre

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.