Molnár Zsolt országgyűlési képviselő, az MSZP pártigazgatója több balatoni településen utánajárt annak, hogy milyen költségekkel kell számolnia egy magyar családnak, ha szeretne pihenni, üdülni a Balaton partján. A családosok számára nem csak az infláció és a megélhetési válság jelent nagy terheket, hanem egy balatoni nyaralás is komoly anyagi kihívást jelent.

Forrás: Közbeszéd
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Mi az, hogy nem 4000 Ft felett van a lángosz ára...? :)
Tunes1106
10 nap Montenegró 140 ezer 3 felnőtt! Olcsóbb az üzemanyag , nem kell élveznem a balatoni suttyókat a teli szemeteseket. A drága honfitársaim viselkedését, ha + +ba hozzájön az üzemanyag nem sok az út látványosságaiért. Évek óta nem voltam balatoni strandon de nem is hiányzik!
Tunes1106
Ja és még hozzá tenném olcsóbb az étkezés is, strandon étteremben mindenhol!
namihami
A ""jó"" fideszes otthon, a panelban nyaral! Nem puszta léhaságokra költi a Viktorja által nehezen összegründolt és abból némi morzsát neki is odavetett pénzt! Tessék igazodni és hálásnak lenni, ha már azért az egy X-ért ilyet jólétet biztosít nekünk!
csak úgy....
@verőce21: lángos,nem lángosz,-ne pöszülj tasziló!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.