Európa-szerte ürülnek ki a templomok, ahogy a keresztények, főleg a gyakorló keresztények száma folyamatosan csökken a kontinensen. Rengeteg templom-épületet bontanak le, vagy kap új funkciót a korábbi imahely. Szállodák, szórakozóhelyek, edzőtermek vagy könyvtárak lesznek az egykori szakrális terek helyén.

Forrás: vasarnap.hu
Feltöltő: vasarnap
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

telegdilaci
Attól még nem lesz több hívő ha minél több Templomot építenek újítanak fel,a Fiatalokat már nem érdekli a vallás a Templomba járás,addig fognak működni az egyházak amig azok az idősek akik vasárnaponként elmennek misére amig ki nem halnak,valamikor én is rendszeresen jártam mára már annyira elegem lett amiért az Egyházakat kitömi közpénz milliárdokkal,adakozzanak a hívek,az egyházak is egy eszköz a kormány számára hogy a csuhások a kormány mellett kampányoljanak a hívek között,hogy kire kell nekik szavazni választáskor,én az otthonomban is tudok imádkozni ha szükségesnek érzem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.