A volt orosz elnök a nukleáris fegyverek pusztító erejéről beszélt.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Peller Anikó
Szépen kitakarodtok vissza az anyátokba, kifizetitek a jóvátételt és azzal akár vége is lehet a háborúnak büdös görények, szarbaszó férgek. Aki atomerőművet aláaknáz az nem ember. Nem csoda ha aggódik a kétlábú, a sajátjai fogják hátbaszúrni a krémlibe.
izéke
Hulljon vissza mind rájuk amit Ukrajnára kilőttek! Azért az elsők között menekült ez a medvebocs is,mikor prigozsinék megindultak!
Peller Anikó
Putyin az utolsókat rúgja. A rendszere rohad, amit jelez az ukrán háborúban való jeleskedésük is. Területet nem képesek szerezni, ezért porrá lövik a házakat. Szétbarmolták a víztárotó gátat, aláaknázták az atomerőművet. Erre képesek.

A putyin csupa seggnyaló tehetségtelen emberrel veszi körbe magát, mert félti a saját hatalmát. Nálunk is ez van, csupa szar ember, ez a fidesz. Ezekről a bödözsgeci román kommentelőkről nem is beszélve, akik némi aprópénzért a legnagyobb disznóságokkal kampányolnak neki. Szar emberek vagytok mind egy szálig.
Peller Anikó
Újabb támadásokra készül a Putyin ellen harcoló oroszok légiója.

Caesar, aki Ukrajnába költözött, amikor Moszkva teljes körű inváziója megkezdődött, azt mondta, hogy bepakolta az orosz útlevelét de a határőrök elmenekültek. Nem volt kinek megmutatni. Szerinte putyin rezsimje 2024 végére összeomlik. Putyin 23 év hatalom után paranoiássá és rémültté vált, olyan lett, mint Sztálin az utolsó napjaiban a nappaliban.

www.msn.com/hu-hu/hirek/other/%C3%BAjabb-t%C3%A1mad%C3%A1sokra-k%C3%A9sz%C3%BCl-a-putyin-ellen-harcol%C3%B3-oroszok-l%C3%A9gi%C3%B3ja/ar-AA1dCADN

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.