Elképzelhetetlen, hogy Kijev egyedül megkísérelte volna a Török Áramlat felrobbantását, az USA-val való koordinációnak minimum a terv részét kellett képeznie... Hatalmas csapást mérne Magyarországra, ha a Török Áramlat gázvezeték megsemmisülne, és ez kormányzati felforduláshoz vezethet az országban – állítja Stephen Bryen, az amerikai Biztonságpolitikai Központ és a Yorktown Intézet vezető munkatársa az Asia Timesben megjelent írásában. A cikk megírását az inspirálta, hogy még májusban az ukránok el akarták süllyeszteni az Ivan Khurst orosz kémhajót, amely a Török Áramlatot védte. E témában a Magyar Hírlap interjút készített a geopolitikai szakértővel, aki a többek között kijelentette: az Egyesült Államok megpróbálta destabilizálni a jelenlegi magyar kormányt, mert Amerikának a magyar parlamenti választásokba való beavatkozása kudarcot vallott...

Forrás: magyarhirlap.hu
Feltöltő: VÉGH BÉLA
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
A magyar hirlap dobhatott volna a cikk végére egy linket, hogy eredetiben is ellehessen olvasni- ismerve a királyi média valóságelhajlitó képességét.
szaboria1
Aki ezt elhiszi amit a agyar Hírlap össze firkál az elég buta szeptember van nem április.
szaboria1
Megnéztem a G Fehér Géza fotóját nem semmi a pali.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.