Francis Fukuyama egy interjúban adott hangot véleményének.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pultosjocó
én sem, persze ha kivágják a rákos daganatot../ fidesz /..akkor újra élhető ország lehetünk..
Béla333
Ezt a hülyemagyar maffiahívők sem értik, hiszen ők azért szavaznak ezekre újra és újra, hogy végre az Unión kívül élhessenek. Küldjük vissza őket az Etelközbe...
kereső
hvg.hu/itthon/20231019_Szabad_Europa_Osszeultek_a_NATOtagorszagok_nagykovetei_es_a_sved_nagykovet_az_OrbanPutyin_talalkozo_miatt

"Csütörtök reggel találkoztak a NATO-tagországok nagykövetei és Svédország Budapestre akkreditált nagykövete – értesült a Szabad Európa. A NATO-tagokat egyre nagyobb aggodalommal tölti el Magyarország mélyülő kapcsolata Oroszországgal. David Pressman amerikai nagykövet azt mondta, „ha jogos biztonsági aggályaink vannak, elvárjuk, hogy komolyan is vegyék”.

Múlt héten járt Szijjártó Péter külügyminiszter Moszkvában, kedden pedig Orbán Viktor személyesen találkozott Vlagyimir Putyin orosz elnökkel is Pekingben. A Szabad Európa úgy tudja: ezek voltak a közvetlen kiváltó okai a csütörtök reggeli megbeszélésnek.

David Pressman úgy fogalmazott a találkozóval kapcsolatban: „mindannyian aggódunk amiatt, hogy a magyar miniszterelnök találkozott Putyin elnökkel, miközben Oroszország agresszorként áll háborúban Ukrajnával”. A nagykövet azt is elárulta, első sorban a Putyin-találkozó volt a téma a megbeszélésen."
kereső
@Őrnagy: Nos én kerestem erre vonatkozóan amerikai hireket, de nem találtam. Az origó sem nevezett meg hirforrást- és feltételes módban irt erről. Lehet, hogy ez is olyan lesz majd, mint az, hogy Olena Zelenszkaja milliárdokért vásárolt ékszereket a Cartiernél?? Arról is bebizonyosodott, hogy akreml kreálmánya volt.
Na, amig nem érkezik egy link- ami ráadásul hiteles is, nem nigériai mint az ukrán elnök feleségéé volt, akkor foglalkozunk vele.
gina
@Őrnagy: Hazug egy féreg vagy, a nagykövet biztos nem tett ilyet a buzi Stijjártó próbálja lejáratni., egy szemét fidesz szekta hazug állitásai, ilyen hazug banda, remélhetöen ezt a zemét kommunista bandát kidobják mindenhonnan , ti meg menjetek nyalni Putyin izéjét, ti magyarok vagytok?? nem... retkes cigány követöi és fajtája szemét csürhe

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.