„Sólyom Lászlót a román illetékes hatóságok eltanácsolták erdélyi látogatásától március 15-én” – állítja az RMDSZ szerdai közleményében. A dokumentumban Markó Béla elnök és Kelemen Hunor ügyvezető alelnök megdöbbenésének adott hangot a román illetékes hatóságok döntése miatt, hangsúlyozva: nem először fordul elő, hogy egy jelentős ünnepnapon van Erdélyben Magyarország államfője, vagy a magyar kormány és a magyar Országgyűlés vezető tisztségviselői. A Krónika értesülései szerint az elnöki látogatástól eltanácsoló levelet szerda délben kapta meg a Magyar Köztársaság bukaresti nagykövetsége. Füzes Oszkár nagykövet nem cáfolta, de meg sem erősítette a hírt.

Forrás: kronika.ro
Feltöltő: kronika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
maraizoltan
@nekemmondod: Csak az a baj, hogy az nagyon messze van még! és addig a lejáratás, röhögtetés, valamint a rablás, lopás stb. vígan zajlik még. Ezek már nagyon korán kezdik a kutak mérgezését, illetve a föld felperzselését.
menasagh
Ha Basescunak azt mondták volna, hogy nem szívesen látott vendég Magyarországon, akkor is Sólyom lenne a hibás és, hogy most Solyomnak mondták a Román vezetők, hogy nem látják szívesen ismét ő a hibás...érdekes
adsl70
Solyom csak a fidesz talpnyalojakent jelenik meg ott es vannekik boven gondjuk. Nem kell meg oda egy prokator van ott eleg es Tokessel mar sok lenne romanianak.
nekemmondod
@adsl70: Hülye vagy. Tőkés is, meg Sólyom is népszerű Erdélyben. Pontosabban minden más magyarországi politikusnál népszerűbbek. És a Fidesz is népszerűbb ott, mint minden más itteni pártocskánk. Mit provokál Sólyom Erdélyben szerinted?
maraizoltan
@adsl70: Még akkor is ha enyhén populista behatása is van, az ilyen látogatásoknak mindig is volt és lesz, pozitív fogadtatása Erdélyben. Kivéve ha nem Szdsz illetve Mszp politikus próbálkozik vele. Ezek megszűntek létezni az ottani magyarok szemében, a tömeg köpik rájuk.
Egyébként, hogy jön ide az, hogy az ottani magyaroknak van elég gondjuk, és Sólyom ne menjen oda? Felhívnám a figyelmedet, hogy nem az ottani magyarok képviselői kérték Sólyom távolmaradását, hanem a román hatóságok tették ezt. Nem mindegy ám.
verestgeza
elmentek a francba azok, akik Sólyom Lászlót blamáljátok!
Senkik vagytok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.