Oroszország agressziónak fog tekinteni minden olyan külső provokációt, amelynek célja a vallások és etnikumok közötti belső konfliktusok szítása – figyelmeztetett Vlagyimir Putyin orosz elnök az Orosz Népi Világtanács 25. kongresszusának keddi ülésén megtartott beszédében.

Putyin azzal vádolja a Nyugatot, hogy fel akarja darabolni Oroszországot

Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Kijelentette: az orosz vezetés "ennek megfelelően fog reagálni" az ilyen "kívülről érkező beavatkozásra". Azzal vádolta a Nyugatot, hogy Oroszország feldarabolására és kifosztására törekszik.

"Erővel nem megy? Akkor zűrzavart kell szítani" – hangoztatta az elnök. "Még egyszer szeretném aláhúzni, hogy minden olyan kísérlet, amely az etnikumok és vallások közötti viszálykodás szítására, társadalmunk megosztására irányul, árulás, egész Oroszország elleni bűncselekmény" – fogalmazott Putyin.

Az elnök meglátása szerint a Nyugatnak "nincs szüksége egy olyan nagy, soknemzetiségű országra, mint Oroszország", mert a kultúrák és etnikumok sokszínűsége és egysége "egyszerűen nem illik bele a nyugati rasszisták és gyarmatosítók logikájába". "Ezért újrakezdték a régi nótát: Oroszország a népek börtöne, maga az orosz pedig rabszolganemzet" – mondta Putyin.

Forrás: mti.hu

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

izéke
Lehetne mondjuk putyint feldarabolni és a hasonszőrűeket?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
Akkor is gond lenne Putyinnal, ha nem lenne egy bűnöző tömeggyilkos. A gondolkodása meglehetősel elmarad a mai gazdasági és technikai követelményektől, ami azt is jelenti, hogy ha sikeres is lenne egy második Szovjetúnió összerakásához, akkor sem tudná sem gazdaságilag sem technikailag felvenni a versenyt a háborút nem viselt országokkal. A jelenlegi helyzete két dologról árulkodik. Az egyik az, hogy nem tanult a szovjet időkből semmit, hiszen a nyugattal szemben a fegyverkezési versenyben az országa alulmaradt nem kis gazdasági visszaesést is okozva. Másrészt jelenleg még abban is szerencsés, hogy Ukrajna nem bombázza Oroszországot, így még nem állt elő teljesen kezelhetetlen helyzet az orosz gazdaságban.
colibri
Ez ez orosz tényleg nagyon beteg! Él még egyáltalán? Vagy már a hasonmásai viszik Oroszországot?
Dr. Proktor
Ippeg olyan elmeroggyant mint barátai, Észak-Koreától kezdve és dél felé haladva...
Sakk Matt
VV Putyler!

Tökéletes védelem a szuvenír törvény! Nem tanulsz Viktátortól?
Dr. Proktor
@Sakk Matt: Putlerisztán volt a példa Orbanisztán számára ebben a törvényben, ami egyelőre még csak tervezet ha jól tudom...
... bár nincs 2ségem afelől hogy vidám többséggel megszavazzák a mamelukok!
kereső
Most akkor vegye elő mindenki putyin 2021. december 24.-i beszédét, és gondolkodjon el azon, hogy mi is a hazugság a mai "vádban". Azaz: fideSS/orbán stratégiát követve vádold meg azzal az ellenfeledet/ellenségedet, amit te magad követsz el, el akarsz követni. Létre kell hozni -"szuverén , erős, nemzeti országok Európáját"- mondja orbán-és szócsövei. A NATO majd ezután következik, amint trump megnyeri az elnökválasztást az usa-ban- mert hozzáértők szerint gyakorlatilag első dolga lesz Amerikát kiléptetni a védelmi szövetségből. És akkor ezek után már semmi sem áll putyin és csatlósai útjába- sem Ukrajnában, sem Közép-Kelet Európában. Ezen dolgozik orbán is- nem véletlen az erőltetett hadifejlesztés, a magyar honvédség kormány alá rendelése- a jogviszonyok megváltoztatása, és buday belengetése a részleges??? határrevizóról.
" Ha ez az ember még egyszer hatalomra kerül, Isten óvja Magyarországot, de Európát is"- mondta Vaclav Havel 2002-ben orbánról.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.