Itt vannak a részletek.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Géza
Fizikailag nem reális Ukrajna győzelme. Ha lesz is technika, elfogynak az emberek. Kössenek békét, nincs más lehetőség.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Géza
Fizikailag nem reális Ukrajna győzelme. Ha lesz is technika, elfogynak az emberek. Kössenek békét, nincs más lehetőség.
Csak Norisz és senki más
A nyugatnak megdöbbentő mindig a jelentése keletről, a keletnek meg nyugatról!
justhpeter
@Őrnagy: Ez olyan szépmese, hogy majdnem megkönnyeztem.
Ám jóindulatú vagyok és ezt elfogadom első résznek.
A második részben kérem elmesélni, hogy Oroszország hogyan lép túl a sok száz halott emlékén és hiányán.
A harmadik részben mehetne az a mese, hogy az orosz hgazdaság kétezer hányban fog visszatérni a háború előtti időkre.
A negyeik részben jöhet, hogy amikot majd - hitetek szerint - teljesen elfoglalja Ukrajnát milyen pénzből és mennyi idő alatt végzi el az ukrajnai helyreállítást.
Ha mindenre meg lesz a válasz, akkor majd megnézem az ábrázatotokat, amikor a NATO cspatokat telepít a magyar-ukrán közvetéen határra
Géza
Ki nyer a háborún?
Az ukránok semmit. Az amerikai hadiipari cégek, na meg az Európaiak nagyot kaszálnak. Európa gazdasága megsínylette a szankciózgatást, meg akik itt élnek. Minden drágul.
Oroszországot viszont nem rázta meg, bár visszavetette a civil szférát. A hadiipari fejlődik, minden modern nyugati fegyverrendszer ellen hatásosan fellépett és fejleszt. A hadserege felnőtt a feladathoz, a vezetési hibákat javították.
Putyinnak ez egy hatalmas hadgyakorlat és Ukrajna lassan elfogy.
Egyetlen kiút van. Megfelelő feltételekkel békét kötni, de gyorsan.
justhpeter
@KisTehen: Írd tovább. Milyen pénzből fejleszti a gazdaságát, hiszen egyre kevesebb gázt és olajat vesz Európa ?
Ukrajnában még a budit is aláaknázta, az ottani élet kezelésére sem lesz alég pénze. Ettől még az a barom Putyin bármot ia elkövethet, de csodára nincs esélye, hiszen ez a magyar agyhalott követőjének sem sikerül.
Az azért tudnivaló, hogy egy diktatúrában lényegesen több kell magának a rendszernek a fenntartására és lényegesen kevesebb jut az innovációra, a technika és a technológia fejlesztésére. 20-30 millió lakossal meg többen nem is sikerülhet.
Csizmás Kond
Mindezeknek a kezdete az amerikai terjeszkedés volt, hogy könnyebben és lehetőleg minél olcsóbban hozzáférjen az orosz gazdasági javakhoz, gázhoz, olajhoz, altalajkincsekhez, uránhoz meg mindenhez és a tippet az adta amikor az ukránok kezdték megcsapolni az orosz vezetékeket...mert ha be tudnak telepedni a zukrán területekre akkor a haszon is az övék volna...persze azóta sokat változott a helyzet de ugye ha már belemásztak a szarba azt csakúgy veszteséget meg vereséget mutatva nem hagyhassák annyiba, így húzzák nyúzzák amig harcképes ukrán lesz, és majd ha elfogynak rájuk kenik hogy gyengék és gyávák voltak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.