Egy afroamerikai férfi véletlenszerűen megszúrt két tinédzser lányt, akik karácsonykor étkeztek a szüleikkel egy Grand Central Terminal-ban található étteremben - miután azt szónokolta, hogy "minden fehér embert meg akar ölni" - írja a New York Post. A 14 és 16 éves lányokat, akik Dél-Amerikából érkeztek látogatóba, a Grand Central étkezdében lévő Tartineryben támadták meg hétfőn 11 óra 25 perc körül, állapotuk nem életveszélyes - közölte a rendőrség. "Minden fehér embert meg akarok ölni" - kiabálta állítólag a gyanúsított, a 36 éves Steven Hutcherson a rendőrségi források szerint.

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
A Hamasz hősei bátor kiállásuk révén legyőztek többszáz fegyvertelen nőt, férfit, gyereket! A csecsemőkkel még kevesebbet vacakoltak, egyszerűen lefejezték a kicsiket! Biztos az a hatalmas ellenállásuk dühítette fel a hős palesztin harcosokat! Megdobálták őket cumival, rájuk köpték az anyatejet és hasonló gyalázatos merényleteket hajtottak végre szegény védtelen terroristák ellen!
Hülye mindenhol akad, hol egy-hol több!
balos
@durbincs: Nyazsgem az összes orosz és hamászos hősnek nedveske,hogy érezze a törődést!A családodat pedig látogassa meg a késes rasszista fekete fiú,hogy érezd a melegét a hülyeséged következményének!Bár agy nélkül még ez is kétséges ön-nek!
izéke
Mi ez a szokatlan aktivitás részedről te félkegyelmű durbincs? Putyinnál most ingyen van a net?
Qqberci
Azt is mondta, hogy "minden durbincsot kinyúvasztok!"...
balos
@durbincs: szegényes a kitartód szókincse,de a szarját jóizüen befalod!azt hiszem már a családod is ezen nőtt fel!Szóval kitartás te is lógni fogsz,mint a szálasi!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.