A Krími Harci Sirályok becenevű ukrán partizánnők a Krímben csaptak össze a megszálló oroszok biztonsági erőivel.

46 orosz katonával végzett két bátor ukrán nő

Itt kissé direktebb módszert mutatnak be – illusztráció. Forrás: Pixabay

Orosz biztonsági erők megpróbáltak letartóztatni két nőt, akiket azzal gyanúsítanak, hogy katonákat mérgeztek meg a Krímben – írja a Business Insider

A rendőrség egy jaltai lakásban csapott le az ukrán ellenállókra, akik visszaverték az elfogásukra küldött osztagot.

A gyanú szerint a nők a Krími Harci Sirályok nevű ukrán partizáncsoport tagjai és orosz katonákat csábítottak el tengerparti szórakozóhelyeken, majd arzént és sztrichnint kevertek a vodkájukba. A különböző helyszíneken történt akcióknak összesen 46 orosz katona esett áldozatul, további 14 pedig kórházba került súlyos mérgezéssel

- írja az ATV.

A lövöldözésben három rendőr elhunyt, kettő pedig megsebesült – közölte az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálat forrása a Telegram csatornán. Az ukrán kommandósok egy autóval léptek le a helyszínről.

Az (ideiglenesen) a Krímben állomásozó orosz katonákat felszólították, hogy ne fogadjanak el ételt vagy italt idegenektől, és tartóztassák fel a hozzájuk közeledő gyanús fiatal nőket, hogy megelőzzék a további mérgezéses eseteket. Hát, sok szerencsét.

Forrás: Business Insider, ATV
Fotó: Pixabay

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
@Maccska: Latrok,, terroristák ellen mindenféle harcmodor megengedett! Slava Ukraini! Gerojam Slava!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
@Maccska: 14.35: Ettől az még az ukrán állam fennhatósága alá tartozó országrész! Megtámadása és annektálása hadi cselekménynek minősül!
namihami
Az ukrán nők méregkeverése semmivel sem kevesebb vagy több, mint a civilben akkor náci vonatokat robbantó szovjet partizánok ellenállása volt! Akkor ""hazaszeretet és becsület"" dolga volt, most bűncselekmény? Nem kettős mérce ez így?
És mégcsak nem is lehet qrvának nevezni őket, hiszen a kettyintés nem is biztos, hogy megtörtént! A Szásák reménykedtek ugyan benne, de ez: ""Nem b@szás---ráb@szás!"" volt! (bocs)
kereső
Indokoljátok meg már putyinisták, moszkoviták- miért gyúlölitek ennyire az ukránokat? az ukrán embereket? Mit vétettek ellenetek?Miért van az, hogy képesek vagytok emberi mivoltokból is kivetkőzni ellenük? Mi az ok???
kereső
@Maccska: Az újszülötteknek szóló meséidet, hazugságaidat ne itt add elő- hanem az unokáidnak, hagy ne legyenek okosabbak, mint az ősei.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.