A Krími Harci Sirályok becenevű ukrán partizánnők a Krímben csaptak össze a megszálló oroszok biztonsági erőivel.

46 orosz katonával végzett két bátor ukrán nő

Itt kissé direktebb módszert mutatnak be – illusztráció. Forrás: Pixabay

Orosz biztonsági erők megpróbáltak letartóztatni két nőt, akiket azzal gyanúsítanak, hogy katonákat mérgeztek meg a Krímben – írja a Business Insider

A rendőrség egy jaltai lakásban csapott le az ukrán ellenállókra, akik visszaverték az elfogásukra küldött osztagot.

A gyanú szerint a nők a Krími Harci Sirályok nevű ukrán partizáncsoport tagjai és orosz katonákat csábítottak el tengerparti szórakozóhelyeken, majd arzént és sztrichnint kevertek a vodkájukba. A különböző helyszíneken történt akcióknak összesen 46 orosz katona esett áldozatul, további 14 pedig kórházba került súlyos mérgezéssel

- írja az ATV.

A lövöldözésben három rendőr elhunyt, kettő pedig megsebesült – közölte az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálat forrása a Telegram csatornán. Az ukrán kommandósok egy autóval léptek le a helyszínről.

Az (ideiglenesen) a Krímben állomásozó orosz katonákat felszólították, hogy ne fogadjanak el ételt vagy italt idegenektől, és tartóztassák fel a hozzájuk közeledő gyanús fiatal nőket, hogy megelőzzék a további mérgezéses eseteket. Hát, sok szerencsét.

Forrás: Business Insider, ATV
Fotó: Pixabay

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
@Maccska: Latrok,, terroristák ellen mindenféle harcmodor megengedett! Slava Ukraini! Gerojam Slava!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jáger laszló
Hát ez 1 sikeres partizánakció volt,de nem élik túl azt hiszem!!??
csak ennyi
barátilag
J.L.
Nyírfa
Erre a bátorságra és tettrekészségre csak a hazájukat szerető emberek képesek.Irigylem az ukrán népet ezért a becsért.
kereső
@Maccska: Latrok,, terroristák ellen mindenféle harcmodor megengedett! Slava Ukraini! Gerojam Slava!
kereső
@Maccska: Ismét szárnyal az intelligenciád, és megmutattad az erkölcsi fölényedet, azt az egekig érő fideSS-est, "tanár úr"!
Sámannus
A Krímben a legsebezhetőbbek az oroszok. Nem is értem mija faszt keresnek ott.
Nyírfa
@kereső: 09.14

Akármilyen "nevelést" kaptak otthon, az eredmény magáért beszél.
Peller Anikó
@Macska: Sokat tanulhattak a putyintól. Kevés aljasabb módszer lehet anál amit a putyinnáci művel az ukikkal. Mega sajátjaival akik hullanak minta legyek. Ki az emeletről, kit meg másképpen üt el az autó. Vagy a plutónium.
qunta
@kereső: sztem családostó ki kell őket végezni. a terroristák ellen minden +engedett. szlava P.
kereső
@qunta: Igen?, te erkölcsi hulladék! Akkor azok mit "érdemelnek", akik 3 éves kisbabát erőszakoltak halálra- ő volt a legfiatalabb, akik a reblógyilkosokból, erőszaktevőkből toborzott hős orosz armija véglényei ilyen módon öltek meg. Na, menj a 3,14csába a macskűval, és minden fideSS/mihazánkos putyin végbeléből kilógóval együtt.
simmering73
@qunta: Jól beszélsz Kinte Kunta. Akkor kezdjék Putyinnal és a családjával. A ruszki terroristák ellen minden megengedett.
kereső
@Maccska: A három éves kisbabára, meg a 86 éves-re vonatkozik a hadujog? Meg azokra a börtönökből toborzott zsoldosokra, akik civilben erőszaktevők, meg rablógyilkosok? Hova francba vagy még képes morálisan lesüllyedni putyin cár védelme érdekében? Hova vagytok még képesek lemenni, megcsúfolva a humánumot,mindent ami emberi?? Nem, ne is válaszolj- kiirjátok magatokat orbánnal együtt az emberi civilizációból.
csak úgy....
@Maccska: te egy aljadék köpedék , egy mások kárán élvezkedö náci rothadék !
csak úgy....
@Maccska: ezek szerint te igazat adsz kádáréknak, akik 56 után föllógatták a nem egyenruhás és az egyenruhás magyarokat is, akik a rákosi és ruszki genyák ellen harcoltak? - még jó,hogy tudom rólad ,hogy te nem vagy normális,különben elszomorodnék...
Menőmanó
@Maccska: Ukrajnában sincs háború a bunkó fajtátok szerint.
csak úgy....
@Maccska: 0rbán is egy mocskos komcsi,párttitkár családból származik, te buta paraszt!
Aki Én
@Maccska: ,,Amúgy ez aljasság és nem bátorság."

Mert halomra gyerekeket, nőket erőszakolni, gyilkolni mi a faszom, te agyhalott korcs féreg?
Hogy szakadtál volna a qrva anyádba...
csak úgy....
@Maccska: te sötétebb mint az éjszaka!
csak úgy....
@Maccska: te sötétebb mint az éjszaka!
Csizmás Kond
...és még mondja valaki hogy a háborúba nem szabad akármit tenni...
Aki Én
@Maccska: Ha valaki gyilkos szándákkal jön, azzal szemben bármi megengedett.
Hogy vagy te ennyire buta???
csak úgy....
@Maccska: de ti nyilas komcsik sem! az aljadékok mint pld. te, minden országban egyformák és könnyen fölismerhetök a nehézkes gondolkodásukról és a gyilkolás utáni vágyaikról!
fölsöbbrendünek érzitek magatokat,közben csak buta proli férgek vagytok!
kereső
@Maccska: A lónak a f@xát, hogy klasszikust idézzek. És mi van, ha az ukrán 'qrvák' ott születtek, ott éltek a szüleik, nagyszüleik, mert anno Őket elkerülte sztálin apátok kitelepitési mániája.
kereső
@Maccska: Mind? Na ne mond. Akkor milyen ingatlanokat árverezett el putyin a Krimben- amelyeket ukránoktól kobzott el? Prjeudikálsz és visszaböfögöd a kreml narrativáit. A krimi őslakosok nem ortoszok voltak, hanem a mai ukránok ősei- a krimi /zaporozsiszjai tatárok.
namihami
@Maccska: 14.35: Ettől az még az ukrán állam fennhatósága alá tartozó országrész! Megtámadása és annektálása hadi cselekménynek minősül!
namihami
Az ukrán nők méregkeverése semmivel sem kevesebb vagy több, mint a civilben akkor náci vonatokat robbantó szovjet partizánok ellenállása volt! Akkor ""hazaszeretet és becsület"" dolga volt, most bűncselekmény? Nem kettős mérce ez így?
És mégcsak nem is lehet qrvának nevezni őket, hiszen a kettyintés nem is biztos, hogy megtörtént! A Szásák reménykedtek ugyan benne, de ez: ""Nem b@szás---ráb@szás!"" volt! (bocs)
kereső
Indokoljátok meg már putyinisták, moszkoviták- miért gyúlölitek ennyire az ukránokat? az ukrán embereket? Mit vétettek ellenetek?Miért van az, hogy képesek vagytok emberi mivoltokból is kivetkőzni ellenük? Mi az ok???
kereső
@Maccska: Az újszülötteknek szóló meséidet, hazugságaidat ne itt add elő- hanem az unokáidnak, hagy ne legyenek okosabbak, mint az ősei.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.