Trump számára egy a fontos: bizonyítani, hogy riválisa, Joe Biden káoszt káoszra halmozott – állítja a Financial Times fő külpolitikai elemzője. Rachman úgy ítéli meg, hogy bár a novemberi választás még messze van, a korábbi elnök már most igen-igen negatív hatást gyakorol az amerikai külpolitikára. A Kongresszusban a republikánusok az ő utasítására blokkolják a Kijevnek szánt 61 milliárd dolláros katonai segélyt, ezért aligha valószínű, hogy idén megszavazzák a csomagot.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Trump számára egy a fontos: bizonyítani, hogy riválisa, Joe Biden káoszt káoszra halmozott

ft.com: Trump’s betrayal of Ukraine

Gideon Rachman, the chief foreign affairs columnist for the Financial Times, has penned a withering column claiming that a second Trump term will make Russian President Vladimir Putin's dreams come true.
Even though Trump has not yet won a second term in office, writes Rachman, he has already inspired Republicans in Congress to block further military aid to Ukraine, which is deeply hurting its ability to defend itself against Russian aggression.
Rachman úgy ítéli meg, hogy bár a novemberi választás még messze van, a korábbi elnök már most igen-igen negatív hatást gyakorol az amerikai külpolitikára. A Kongresszusban a republikánusok az ő utasítására blokkolják a Kijevnek szánt 61 milliárd dolláros katonai segélyt, ezért aligha valószínű, hogy idén megszavazzák a csomagot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.