A hosszú viták és szakmai tiltakozások után a belügyminiszter kibocsátotta az új rendeletet, mely lehetővé teszi, hogy a gyógyszertárakban a

Forrás: Közbeszéd
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
logikus! Orbániában a hozzáértés egyenesen ellenjavalt! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@Csizmás Kond: Advil, Algoflexek és még sok gyógyszer alapja az Ibuprofen. A további összetétel határozza meg, melyik, milyen tipusu fájdalom csillapítására alkalmas!
Egyébként, ha a felírt gyógyszer hiánycikk, kiadható helyette a hivatalos helyettesítő gyógyszer!
Csizmás Kond
@Nessy: Kiadható ha a szer hatóanyaga ugyanaz csak a neve változik mert más gyártotta , de ha a hatóanyag nem az akkor nem cserélhető fel csak új recept kérése után...és éppen ez a lényege a receptnek hogy ne lehessen összevissza javaslatra vagy mittudommire bármit megetetni az emberekkel.
Nessy
@Csizmás Kond: Elsősorban, amiket felsoroltam, vény nélkül kaphatók! De ez már szakmai kérdés.
Csizmás Kond
@Nessy: Vény nélkül igazi gyógyszer úgyértve komoly hatóanyaggal bíró pirula nem árusítható, ami pedig árusítható arra nagyonapró betűkkel rá van írva hogy ételkiegészítő meg hasonló izé.
CsipkeRózsa
@Nyírfa: 16:10


Szerencsés, akinek megvan a kilincse, a madzagja, de nincs hozzá foga.
Nyírfa
@CsipkeRózsa: tegnap, 14.18

Nos, ez esetben a probléma gyökerét nem a kilincsre bízzuk, hanem a fogtechnikusra, aki fű alatt, otthoni rendeléssel protkokészítést vállal. :)) Okosba' megoldja. Régen fusinak nevezték. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.