De azt is állítják, hogy Oroszország nem támadta meg Ukrajnát.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sokanvagyunk
Csak meg ne tudják az oroszok, hogy Orbán most hosszabbította meg a háborús vészhelyzetet itthon - miattuk.
kereső
Azt állitja az orosz nagykövetség, hogy orooszország nem támadta meg Ukrajnát, csak "különleges hadműveletet folytat az országban"
A különleges , nem megtámadott ország városai ellen- annak lakói ellen "a nem háború" miatt drónokat vet be oroszország. Péntek éjjel Odessza ellen- eredmény 10 halott. Az éjjel 42 kamikaze drónt lőttek ki az oroszok ukrán civil lakóházakat támadva, az ország egész területén- 38 drónt az ukrán légvédelem lelőtt. Az oroszok folyamatosan ágyúzzák Herszon és Harkiv(Herkov) városát. Na, igy néz ki az orosz "meg nem támadás"!- egy kicsiny szelete.
csak úgy....
a vége felé már brezsnyev is szenilis volt...
RonaGyuri
Igazi vastagbőr,

s jól példázza még Orbán – alias utolsó csatlós –legendás értelemzési fogyatékossága eredetét is

Az ukrajnai háborúról adott ki közleményeket szerdán Oroszország budapesti nagykövetsége. A két kommüniké alapvetően a már ismertetett orosz álláspontot közli, illetve szót ejt a NATO-val való esetleges eszkalációról is.
Ebben írják:
„Oroszország nem »támadta meg« Ukrajnát, ahogy azt a nyugatiak aktívan propagálják, hanem ’különleges hadműveletet’ indított: az ’ENSZ-alapokmány 7. fejezetének 51. cikkével összhangban’ a donbászi köztársaságok kérésére”
Nos tudod Wazze egy-két katt:
Az Egyesült Nemzetek Alapokmányának:
„VII. FEJEZET-e: Eljárás a béke veszélyeztetése, a béke megszegése és támadó cselekmények esetében
51. Cikk A jelen Alapokmány egyetlen rendelkezése sem érinti az Egyesült Nemzetek valamelyik tagja ellen irányuló fegyveres támadás esetében az egyéni vagy kollektív önvédelem természetes jogát mindaddig, amíg a Biztonsági Tanács a nemzetközi béke és biztonság fenntartására szükséges rendszabályokat meg nem tette. A tagok az önvédelem e jogának gyakorlása során foganatosított rendszabályaikat azonnal a Biztonsági Tanács tudomására tartoznak hozni és ezek a rendszabályok semmiképpen sem érintik a Biztonsági Tanácsnak a jelen Alapokmány értelmében fennálló hatáskörét és kötelességét abban a tekintetben, hogy a nemzetközi béke és biztonság fenntartása vagy helyreállítása végett az általa szükségesnek tartott intézkedéseket bármikor megtegye.”

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.