Valamikor szükség lehet a Nyugat által végrehajtott szárazföldi műveletekre Ukrajnában – erősítette meg Emmanuel Macron francia elnök egy interjúban. Lehet, hogy egy bizonyos ponton – nem akarom, nem én kezdeményezem – az orosz erőkkel szemben szükség lesz szárazföldi műveletekre – mondta Emmanuel Macron francia elnök a Macron a Le Parisien című lapban megjelent interjúban.

Forrás: vg.hu
Feltöltő: KisTehen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Őrnagy
Hol vannak a háború pártti libsik, hogy egy emberként álljanak ki Macron háborús elképzelései mellett, és megszervezzék az első önkéntes libsi csapatokat az ukrán náci kaponai egységek megsegítéséhez a fronton?
KisTehen
libsik ... örülhettek, hogy orbán annyi lőteret építtetett ... kezdhettek gyakorolni
Csizmás Kond
" Biofegyvergyár és NATO tisztek az Azovstal acélmű alatt – Német értesülések
Berlin, 2022. április 23. szombat"
" A 24 km hosszú, néhol 30 méter mélyen húzódó alagútrendszerben PIT-404 jelzésű titkos NATO létesítmény található egy szupertitkos biológiai fegyver laboratóriummal együtt – áll a magyar nyelvű információ-összesítésben. A PIT-404-ben bizonyítottan NATO-tisztek tartózkodnak. A páncélozott bunkerrendszert a gyár tulajdonosához, Rinat Ahmetovhoz, Zelenszkij elnökhöz és Hunter Bidenhoz, az amerikai elnök fiához kötődő Metabiota cég építette és üzemelteti amerikai és francia pénzből. Az előadó által átadott, német forrással megjelölt anyag szerint „mariupoli lakosok ezrei váltak kísérleti nyulakká a nyugati szakemberek végezte embertelen kísérletekben”.
„A francia hírszerzők és a különleges erők tisztjei nem tudták kihozni bajtársaikat Mariupolból, mielőtt az orosz és a csecsen haderő bekerítette volna őket. Ezért hívta fel Macron oly sokszor a Kremlt, és kérte, hogy nyisson SOS humanitárius folyosókat”. Úgy tudják, néhány francia hírszerző tiszt meg is halt a mentőakcióban, Macron pedig azért menesztette 2022. március 31-én Eric Videauxt, a hírszerzés főnökét, mert hibát követett el."
KisTehen
@Csizmás Kond: .

Milliárdos összeget fog felemészteni a háborúban megsemmisült ukrán tudományos infrastruktúra helyreállítása – tudatta az ENSZ Nevelésügyi, Tudományos és Kulturális Szervezete (UNESCO).

index.hu/kulfold/2024/03/12/haboru-orosz-ukran-konfliktus-kijev-moszkva-volodimir-zelenszkij-vlagyimir-putyin-nato-europai-unio/milliardos-osszeget-fog-felemeszteni-az-ukran-tudomanyos-infrastruktura-helyreallitasa/

HAHAHA
Őrnagy
Hol vannak a háború pártti libsik, hogy egy emberként álljanak ki Macron háborús elképzelései mellett, és megszervezzék az első önkéntes libsi csapatokat az ukrán náci kaponai egységek megsegítéséhez a fronton?
Őrnagy
@Maccska: Na és mit mond az új fecske, az M(Z)P 2.0 ?
Vagy MP is csak lapul, mint szar a fűben?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.