NYOMJÁK KRAHÁCSOT!!! =)) Magyar Nemzet Polgári napilap és hírportál A Világgazdasági Fórum (WEF), azaz a globális elit élharcosává vált davosi elit január közepén tartotta meg évi rendes találkozóját. Bár már hetek teltek el azóta, jelentősége ­miatt fontos visszatérni erre, mert világunk egészét befolyásolja az, ami ott történik. A találkozó súlyát jelzi, hogy a WEF-hez a világ 1600 legnagyobb vállalata, pénzintézete, vagyonkezelője tartozik. A mostani találkozón mintegy nyolcvan állam- és kormányfő vett részt. Egy korábbi adat szerint az 1600 gigacég mellett eddig 364 kormány, 246 civil szervezet és 234 médiaszereplő vett részt a globális szervezet rendezvényein. A résztvevők száma és a jelenlévők személye természetesen változik, de a „mag” mindig ugyanaz.

Forrás: magyarnemzet.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Túl a „NYOMJÁK KRAHÁCSOT!!! =))”-on

egy szegény kis CÖF-ka főideológus klapec újabb nyöszörgései

Az Alapjogokért Központ, kutatási tanácsadója, vagy ahogy jobban ismert a Civil Összefogás Fórum szóvivője „A FELSZÍN ALATT – MÁR A NEMZETÁLLAMOK SZÖVETEIBE BEÉPÜLVE PRÓBÁLJA MEGVALÓSÍTANI TERVEIT A GLOBALISTA ELIT
A WEF az egyik legnagyobb veszély” cikke a Párt központi napilapjában igazából szóra sem érdemes, akkora marhaság.
Azonban az egyik gondolta, na jó pofátlan hazugsága a szokásos „na és hány hadosztálya van a Páoának?”!!
„A világon kétféle intézmény létezik: az egyik, amelyiknek a vezetőit megválasztják demokratikus szavazásokkal. A másik, amelyiknek a vezetőit kiválasztják. A demokratikus, parlamentáris nemzetállamok vezetőit az állampolgárok választják meg. Ezzel szemben a globális intézmények vezetőit kiválasztják a saját soraikból. Utóbbiak közé tartozik természetesen a WEF,” bölcselkedik a mester.
Ami a demokráciát illeti azért vannak kételyeim, hogy pont most néhány nappal az új államfő kinevezése után ilyen frappáns erre hivatkozni! =))
Ha igaz is lenne az állítás a WEF-re akkor is többes szám!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.