Kénytelen volt lemondani a díjátadót egy amerikai alapítvány, miután hatalmas felháborodás fogadta a bejelentésüket, hogy a legendás legfelsőbb bíróról, Ruth Bader Ginsburgről elnevezett díjat Elon Musknak és Rupert Murdochnak ítélték oda.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A felvetés persze jogos,

na de az indoklás legfontosabb része a tények miatt sántít, sőt ennek elhallgatása sokat elmond a hvg.hu-ról

„Kénytelen volt lemondani a díjátadót egy amerikai alapítvány, miután hatalmas felháborodás fogadta a bejelentésüket, hogy a legendás legfelsőbb bíróról, Ruth Bader Ginsburgről elnevezett díjat Elon Musknak és Rupert Murdochnak ítélték oda.” – írják. Majd jelzik, hogy „az elképzelés az volt, hogy olyan nőknek ítélik oda, akik arra törekedtek, hogy a világot jobb hellyé tegyék az utánuk következő generációk számára, akik példát mutatnak”.
Na kérem itten – mármint a „példát mutatnak” - vagyon az a bizonyos eb elhantolva!
Ugyanis „ötfős szűkített listát, amelyet több tucatnyi, különböző hátterű jelöltből állítottak össze, de ezen a shortlisten csak egy nő szerepelt – Martha Stewart”!!! =))
Gyengébbeknek: 2004-ben Stewartot elítélték az ImClone részvénykereskedelmi ügyében; öt hónapot ült szövetségi börtönben, ahonnan 2005 márciusában szabadult!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.