Az európai politikai helyzetet értékelte Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke a marokkói Marrákesben a Kereszténydemokrata Internacionálé (IDC-CDI) vezetőségi ülésén beszélt az EU elhibázott politikájáról.

Orbán Viktor, aki a IDC-CDI egyik alelnöke, beszámolt a testületnek az európai mezőgazdasági termelőket és az autógyártókat nehéz helyzetbe sodró brüsszeli döntésekről. Kiemelte, romlik az európai versenyképesség, hiszen a Egyesült Államok és Kína is sokkal magasabb gazdasági növekedést produkál, mint az EU.

Orbán: mondhat Brüsszel, amit akar, akkor sem hajtjuk végre a migránspaktumot

A kép illusztráció. Fotó: Orbán Viktor Facebook-oldala

Brüsszel rákényszeríti migránsbarát politikáját a bevándorlást ellenző országokra

A bevándorlás ügyében a néhány napja elfogadott migrációs paktumot bírálta, amellyel – a korábbi, egyhangúságot előíró döntések ellenére – Brüsszel most rákényszeríti migránsbarát politikáját a bevándorlást ellenző országokra. Magyarország és Lengyelország már bejelentette, hogy ezt a káros és veszélyes paktumot nem fogja végrehajtani – szögezte le Orbán Viktor.

Az EU-ban 26 háborúpárti ország áll szemben a békepárti Magyarországgal

Az ukrajnai háborúval kapcsolatban kijelentette: az EU-ban 26 háborúpárti ország áll szemben a békepárti Magyarországgal. Mi továbbra is a tűzszünet és a béketárgyalások mellett vagyunk – mondta.

Felhívta a figyelmet a NATO politikájának változására is, a szövetség ugyanis eddig nem vállalt semmilyen szerepet az ukrajnai háborúban, az elmúlt héten azonban elkezdte fegyverszállítási és pénzügyi támogatási koordinációs szerepvállalásának előkészítését.

Forrás: MTI

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Minden akksigyár mellett lesz egy migránsgettó. Az ellenzék a brüsszeles plakát alá kirakhatná egy munkásszálló fotóját ami dugig van filippinóval. Isten áldja a kedves vezetőt, a rettenthetetlen utcai harcost, a fáradhatatlan szakmunkást, hogy harcol értünk és megvéd minket, de leginkább a pénzünktől. Arra viszont kíváncsi lennék, ha nyugaton robbantgatnak a migráncsok, akkor például a lánya miért Spanyolországba menekült a háború kitörésekor, miért nem Vlagyivosztok felé ette a fene? A klán tagjai miért nyugaton vásárolnak ingatlanokat a lopott pénzből és miért nem közép-Szibériában? Miért nyugatra mennek nyaralni, vásárolni, zabálni és miért nem Jekatyerinburgba? Csutikám ! Te az idetelepítendő 500 ezer migránsodra gondolsz,ugye ? Azoknak építesz a saját hazádban konténervárosokat, és a magyarokat kiteszed az utcára a munkásszállókból, te rohadt migráncs’ simogató !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Aztán ne tessék a markát tartani! Brüsszelben!
Őrnagy
@Maccska: Tulértékeled ezt a @Dollárért Eladott Ország: Sorosbérköcsög seggfejet, hogy "embernek nevezed, pedig csak egy embernek is hitvány agyhúgyköves elmeroggyant!
Cherry
És ki nem sz@rja le amit te ugatsz retkes zsiros senkiházi, harcolj csak a szellemekkel neked véged !!!
Géza
Minden ide beténfergő illegálist azonnal kitoloncolni! Akinek nem tetszik, azokat is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.