A jogszabály célja többek közöttt a képzett és tehetséges munkavállalók bevonzása.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KisTehen
Donald Tusk lengyel és Orbán Viktor magyar miniszterelnöknek igaza van az uniós átirányítási mechanizmus ügyében, a témáról beszélni kell – jelentette ki Charles Michel, az Európai Tanács (ET) elnöke a Polsat News lengyel kereskedelmi televízióban pénteken sugárzott interjúban. Charles Michel az Európai Unió új stratégiai menetrendjét előkészítő találkozóra érkezett a lengyel fővárosba, ez alkalomból nyújtott több témára is kiterjedő interjút a lengyel hírtévének.
KisTehen
Az ET elnöke arra a kérdésre is válaszolt, a találkozón megvitatták-e, hogy Donald Tusk és Orbán Viktor ellenzi az uniós áthelyezési mechanizmus végrehajtását, amely az Európai Parlament (EP) által szerdán megszavazott migrációs és menekültügyi csomag részét képezi.

A migrációs csomag „nagyon nehéz téma, amelyet végül megszavaztunk az EP-ben” – válaszolt Michel, hozzátéve: a folyamat továbbra is tart, „hiszen így működik az európai törvényhozás”.

A két politikai vezetőnek abszolút igaza van

– folytatta az ET elnöke.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.