Cseh Katalin, a Momentum EP-képviselője a közösségi médiában reagált Orbán Viktorék félbeszakított konferenciájára – tájékoztatta a Közbeszédet a Momentum szóvivője.

Forrás: Közbeszéd
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Akkor neked is Katka, aki a "liberalizmus" nevében összekevered a vélemény nyilvánitás és szólás szabadságát, az uszitással, megosztással, gyúlöletkeltéssel, és szélsőgéses eszmék terjesztésével- aezért tartunk ma Magyarországon ott, ahol tartunk:
"A Török Porta közleménye (Eger, 1552. szeptember 09.)
Miután I. Szulejmán szultán korábban eldöntötte, hogy „EL KELL FOGLALNI EGERT!”, a Porta a szólásszabadság durva megsértéseként értékeli, hogy bizonyos Dobó István, helyi várkapitányocska nem engedélyezte, hogy a támadó oszmán seregek vezérkara lelkesítő tömeggyűlést tartson az egri vár borospincéjében.
Frissítés: I. Ferdinánd utasítására a bécsi kamarilla felülbírálta Dobó István korábbi döntését, így 1556. október 15-én III. Mehmed szultán végül megtarthatta az említett összejövetelt az egri borospincében."
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
izéke
@NKF: nosza feküdj az úthenger alá,az majd jól elnyom :)))))
Őrnagy
A nálam jobban értesültek szerint a bíróság már hatályon kívül is helyezte az alkotmánysértő polgármesteri határozatot, és ez lehet az oka annak, hogy a Botmixer Katka sietett gyorsan demokrácia hívőnek beállítania magát!

Ami azt jelenti, hogy a konferencia az előzetes terveknek megfelelően folytatódik, a libkány csürhe meg hiába élvetezz el tegnap úgy, mint még soha, pofára estek!
Clavigo
@Géza: téged se kérdezett senki sem,Shikari.
Géza
@Clavigo: Idézzél már ettől a sikaritól valamit, mert másképp le foglak hazugozni!
Na lássuk, mid van liberális-kommunista?
kereső
@Maccska: 09:04 Méghogy nincs háború? Hiszen orbán állandó "harci lázban" ég, mint a szűz menyasszony a nászéjszaka előtt. Állandóan hadba megy, harcol a józan ésszel leginkább...most éppen "brüsszelt "akarja elfoglalni- az utcai harcos ninja. Ha, nem érted, miért raktam be az ismeretlen szerzőtől származó idézetet, akkor oskola ismétlést ajánlok "tanár úr".
Menőmanó
@kereső: Elég, hogy háborús veszélyhelyzet van, és lophat, törvénykezhet a maffia saját igénye szerint.

Másrészt az követte el a hibát, aki egyáltalán engedélyt adott a fasiszta uszító konferenciára.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.