Megfertőzte a koronavírus az amerikai elnököt – Joe Biden a váratlan esemény miatt lemondta a kampányprogramját, karanténba vonul.

Koronavírusos lett Joe Biden. Az amerikai elnök lemondta július 17-i kampányprogramját – tudatta a Fehér Ház információi alapján az MTI.

A közlemény kitért arra, hogy Biden be van oltva a vírus ellen és ismétlőoltást is kapott, ezért enyhe tünetei vannak, de hazautazott Delaware államba és az otthonában karanténba vonul.

Karanténba vonul Joe Biden – fuccs a kampányútnak

Joe Biden koronavírus miatt mondta le kampányútját – Fotó: Youtube

Hivatali teendőit ellátja a betegsége idején is, állapotáról a Fehér Ház rendszeres tájékoztatást ad – írta az MTI.

Az elnök orvosa, Kevin O’Connor elmondta, hogy Joe Biden általános rossz közérzete miatt csináltatott koronavírus-tesztet, amely pozitív eredményt mutatott. Gyógyszeres kezelése megkezdődött, kampányútját pedig megszakította Nevada államban.

A BBC arról számolt be, hogy július 17-én az amerikai elnök még beszélt egy kampányrendezvényen Las Vegasban, későbbi rendezvényét azonban már lemondták. Las Vegasban felszállt az elnöki gépre, akkor még maszk nélkül, és azt újságírók kérdésére azt mondta, jól érzi magát.

Az X.com-on később mindenkinek megköszönte a jókívánságokat és azt írta, hogy felépülése során is „azon lesz, hogy elvégezze munkáját az amerikaiakért” – tudatta az MTI.

Forrás: MTI, telex.hu

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
Szóval lassan jön a lemondás, kilépés.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sztyepospista
A kórházi ágyból is lehet egy világhatalmat irányitani... elvileg. Fico is ezt tette, rövid ideig.
Pálinkás Pál
@Peller Anikó: lépkézláb,elfogadható demokrata jelöltet mondtam..!
Őrnagy
Biden elnök nem mond le, csak 2 hét teljes pihenésre van szüksége, hogy felerősödve folytathassa az elnökvélasztási kampányát, mert amit eddig tudott felmutatni az édes kevés.
Peller Anikó
@Pálinkás Pál: Mindegy mit mondtál, Kamala Harris a 2. számú jelölt, az alelnök.

Potenciálisan ő indulhat a versenyben, nemutolsó sorban mert a neve már többé kevésbé ismert. 3 hónap alatt nem lehet akárkit előrángatni a semmiből. Az emberek millióit kell meggyőzni az új jelölt alkalmasságáról.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.