Jan Kohout cseh külügyminiszter is aggodalmának adott hangot Orbán Viktor Fidesz-elnök EP-választásokra vonatkozó esztergomi kijelentése miatt.

Forrás: Kitekintő
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Geroner
Miért? Kérdi egy átlag magyar? 20 éve folyamatosan nyaljuk a küföldi seggeket s mit értóünk el vele??? Lenézik kint a magyart sőt hátrányosan megkülönböztetik őket. A szlovákok románok úgy gondolnak rájuk mint mi a cigányokra előveszük öket ha riogatni kell ellentét kell vagy ha a szavazatuk kell.
Szánalmas hogy külföldi politikánk is megbukott...
Ha valaki kijelenti azt hogy az összes kecske nevében akkor is felemeli szavát Prága??? Nem, itt utálják a magyart kint s ezért nem tett semmit egyik kormány sem. Vérlázító hogy beleszól egy ország belügyibe egy külföldi állam s alakítani próbálja a közvéleményt.
A szlovákokkal semmi bajom csak az ott lévő politikusokkal akik elhitetik hogy rosz Ómen a magyar...
Legszivesebben azt mondanám, hogy akkor pukkadjanak meg.
ugyeugye
@Geroner: ráadásul sztem semmi olyat nem mondott OV, amin ennyire kellene csámcsogni. Nincs Kárpát medence? Nem magyarok élnek benne? Akkor meg? Mindenhol a belpolitikai sz@rságokról akarják ezzel elterelni a figyelmet.
zsbela
@ugyeugye: Kárpát-medence létezik, csak a határvonalak több országra osztják.
furfang
Én nem éltem akkor, de valami ilyen felhajtást csinálhattak a csehek-szlovákok Trianon előtt is! Gyakorlatuk van a sz-rkeverésben, és az intrikában. Semmi uszítót nem mondott Orbán, csak ami természetesen elvárható egy EP választás előtt egy kampány beszédben!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.