Fájdalmas csípést okozó medúzák lepték el a spanyol tengerpartot - figyelmeztették a nyaralókat a hatóságok. Egy évtized után újra megjelentek a potenciálisan halálos hólyagmedúzák is, ezért érdemes nagyon óvatosnak lenni, amikor fürdeni indul az ember a Földközi-tengerben.

Forrás: inforadio.hu
Feltöltő: ugyeugye
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ugyeugye
@Renrol: akkor együtt nem megyünk :)))
fujjj - medúzák és még mérgezőek is.... (hajajj savanyú a szőlő)

egyébként a spanyolok kész vannak, mert iszonyatosan visszaesett a turizmus emiatt. Ja és valamikor a Costa Sol volt a luxus csúcsa...ott egy apartmant birtokolni! Látod milyen jó, h nem volt pénzünk. nem értéktelenedett el a befektetésünk :D
Diamont Frost
@ugyeugye
És annak is örüljünk, hogy nem épitettünk a Horváth VIS szigetén, valami kacsalábonforgó közvetlen tengerparttal biró nyaralót, mert bizony azokat dózerokkal rombolták le.
"Mondjuk én nagyon morcos lettem volna ezért a manőverért, merthogy kizárólag a magyarok viskóit tisztelték meg a dózerok!

Látod-látod , milyen xar életük van a gazdagoknak!!.....
Foggalmuk sincs arról, hogy a munka "nemesit""! -:))l.......
ugyeugye
@Renrol: naja. csupa aggodalom :D

egyébként nekem kináltak házat Vis szigeten. Pénzem se volt, de rögtön átláttam, hogy nem okés a dolog jogilag. Na és az sem utolsó, ha piheni akarok, ne legyen az egész utca anyanyelve az enyémmel egyező. Szeretem a csendet ;)
Diamont Frost
@ugyeugye
Elfelejtetem Neked megemliteni, hogy a görög tengerpartokon is rengeteg a medúza. / és '
hogy csipnek/!!
Júliusban megmart egy..... de még decemberben is fájdalmas és sebes volt a helye.
Szóval a "tökéletes nyaralás: itthon. A kádban nincsenek se medúzák, se rákok, sem nem sós a viz!! Pfujj!--- ihatatlan lötty......-:)) -- nincs igazam!!
Diamont Frost
@ugyeugye
Te én ugy örülök hogy azonosan itéljük meg a világ kihivásait! -:))
Most idén ugy gondolom legjobb lesz ,ha akarunk.... nem menni sehová!!
Talán jövőre..... ha tisztábbak lesznek a tengerek kevesebbek a tengeri herkentyük...., esetleg... tehetnénk tiszteletünket.....-:)) valahol....
ugyeugye
@Renrol: oké. megbeszéltük! :)

engem még nem csípett meg medúza, eddig sikerült kikerülnöm őket. tengeri sünnel viszont volt afférom. ő győzött, én sántítottam.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.