A magyarországi belpolitikáról közölt kommentárt Der Standard című osztrák lap csütörtöki száma Paul Lendvai ausztriai magyar újságíró tollából Az elveszített presztízs címmel.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Stein
A Lendvai által emlegetett vasfüggönyt fel kell húzni, aztán közéengedni a jogerősen elítélt tolvaj politikusoknak és a büntetés-végrehajtás szakembereinek.
Ott majd lehet egyébként szeretgetni a nép szintén börtönben lévő, üldözött tagjait.
MaxGraf
Megszólalt a bolsevik kém elvtárs.

@ugyeugye: de már hányszor !
ophisz
Magyar ember dolgos, szorgos becsületes! .Nem buta!! ezért tudja aszt is maximum a politikusok és velük konspiráló külföldön élő és ezen érdekeket kiszolgáló emberek Járatszák el a jó hírüket .
ophisz
Lendvai Ildikó még álmában is beszél! csúnyán Orbán Viktorról ,Fideszről Szépen amikor pártja feltámadásáról álmodik . Média ül ágyánál is és türelmetlenül várják próféciáit, dörgedelmes hangon kürtölik tovább .Emberek csóválják fejüket mert már aranytorkú elődje Ferenc sorsát látják benne ,aki hiteltelenség mocsarában tévelyegve végül elsüllyesztette önmagát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.