Románia második leggazdagabb városának polgármestere náci katonai egyenruhában pózolt egy divatbemutatón. Világhírnévre tett szert, és meg fogja úszni.

Forrás: manna.ro
Feltöltő: Kiefer
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kiefer
Gondoltam érdekes hír lehet...az itteni szélsőjobb térnyerése után már a szomszédban is simán hordhat/viselhet rasszista, fasiszta vagy xenofób szimbólumokat az ország második legnagyobb városának polgármestere. Szerintetek hol a határ?
menasagh
Bolhából elefánt......mintha a ruha lenne a hibás, vagy a horogkereszt.
Kiefer
Azért ezek a szimbólumok egy erős jelentést hordoznak maguk mögött. Valahogy nem tudok a hasonló témákon, főleg ha figyelembe veszem az 1,6 milliós erdélyi magyar kissebbséget.
MaxGraf
A román föváros és a nagyvárosaik tele vannal apátlan,anyátlan, kolduló,az utcán csavargó a csatornákban lakó gerekekkel.Azokkal a gyerekekkel szinte senki sem törödik,azon senki nem botránkozik halálra.Ha egy ilyen feltünési viszketegségben szenvedö ürge "beöltözik" akkor a fél Európa napokig,vagy még tovább ezzel szórakozik. Szép,emberséges világ amiben élünk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.