Rendkívül sajnálatosnak nevezte az szlovák-magyar viszony legutóbbi fejleményeit egy független német szakértő, aki szerint az Európai Uniónak sürgősen cselekvőképes kisebbségi biztosra van szüksége. Az unió számára ez megfelelő hatáskört biztosítana ahhoz, hogy egy ilyen helyzetben cselekvőképes lehessen. Pontosan körvonalazni kell azt, hogy a biztoson keresztül a bizottság miként „avatkozhat be” a nemzeti kormányok ügyeibe – jelentette ki Gereon Schuch egy interjúban, amelyet szerdán adott az MTI-nek

Forrás: kronika.ro
Feltöltő: kronika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hunor
Kell egy a magyar történelmet ismerő biztos, az biztos! Azt a norvég fickót haza kell zavarni, hogy látogassa meg a lappokat és konzultáljon velük a határokról!

Ti. a lappok fütyülnek a határokra és senki nem bántja őket. Ezen felül úgy tudom Norvégia területén lapp nyelven tanulhatnak!

Akkor ez a jelenlegi John Doe mit kavar?
gondolkodo
Az EU, mint az EGK utóda, gazdasági közösség. Gazdaságilag mindegy, egy-egy országon belül a nemzeti többség vagy az etnikai kisebbség termeli az árút, a hasznot.
Nem csak a magyar történelmet kéne ismernie, hanem az Únió minden nációjáét, hiszen az egyik országban többség, az a másikban kisebbség.
Furcsa lesz, ha egy gazdasági szövetség vezetése politikai, belpolitikai irányelveket és ajánlásokat szab meg tagállamainak!
Hunor
@gondolkodo
Tehat mi vagyunk a régi Közös Piac-nak a közös piac...
Ennyi!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.