Érdeklődve figyelik a francia befektetők, mi folyik Pécsen. Bajnai Gordon miniszterelnök aggályosnak és otrombának nevezte az önkormányzat lépését, amely a Pécsi Vízműből kitette a szűrét a kisebbségi francia tulajdonosnak. A miniszterelnök az üzletembereknek azt mondta, hogy a kormány megpróbál segíteni.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

furfang
Sajátos! És ugyan miért, ha az állami többségi tulajdonos visszavenné a tulajdonát. A hivatalos megkeresésükre fülük botját sem mozdították a franciák. Terrmészetesen Bajnai hason csúszik ahogy elvárható tőle.z
ugyeugye
Bajnai minek megy Párizsba 56-os koszorúzásra? sztem odarendelték a szőnyeg szélére. otrombán. mint ahogy otromba volt /hú de finom vagyok/, a versailles-i diktátum és az is, ahogy 56-ban itt hagytak bennünket a sz@rban.
nagyon otromba volt!
Kakastoll
Az a fő, hogy az amcsi megdicsérték.........

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.