Sepsiszentgyörgy polgármestere keddre virradóan kiutasított a városból 50 borotváltfejű, román zászlóba burkolózó fiatalt.

Forrás: mediatica.ro
Feltöltő: farczadi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SELIG
Antal Árpádnak igaza van! "sem bukaresti sem budapesti szélsőségesek nem hiányoznak innen, hogy megmondják, hogy hogy kell itt élni. Ezek idejönnek, csapnak egy nagy cirkuszt, aztán hazamennek és eldicsekednek vele, hogy megvédték a nemzeti értékeket"
marlin
@SELIG: És mindez a tusnádi szabadegyetemen kezdődik!!
SELIG
Vannak sok ismerősöm Székelyudvarhelyen, Kolozsváron, Kézdivásárhelyen és még egypár helyen. Amikor beszélgettem velük, mindegyik azt mondta, hogy menjen innen haza mindenki. Nem kell ide sem a Gyurcsány, sem az Orbán. Az Orbánról és csapatáról olyan lesújtó véleménnyel voltak, hogy azt hittem rosszul hallok először.
Ez az igazság róluk.
bigyibogyo
@SELIG: ezert kar volt messzire menned, itt helyben is megmondtak volna, h sem orban sem gyurcsany nem kell :) scak innen nem akarnak sehogy sem eltunni

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.