A magyar nemzetgazdaságnak és a magyarországi embereknek az az érdekük, hogy a világgazdaság leendő centrumával, Kínával mély, kiegyensúlyozott és baráti kapcsolatokat ápoljunk - mondta Orbán Viktor, a Fidesz elnöke csütörtökön az MTI-tudósítójának Pekingben, ahol pártja hivatalosan is felvette a kapcsolatot a Kínai Kommunista Párttal, s gazdasági tárgyalásokat folytatott.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
orogordog
@batukán: Azok ide csak hozni akarnak, vinni nem.
orogordog
@mandiner: Orbán az csak a pénzt látja, amit még kitud venni az állam kaszából.
Pintér is szent szerinted, azt mégsem. Majd a Viktorotokról is lehull a lepel.
furfang
Orbánnak teljesen más a koncepciója az ország vezetésére, ez apróságokból már látszik. Azt minden esetre már megismerhettük, hogy a szociké mit eredményezett. Pedig hogy mondták a híveik, hogy végre van egy kormány, amelyiknek 8 év megadatik, azalatt lehet a terveket valóra váltani. Hát az eredmény nem is zéró, hanem mínusz bányászbéka, csak a multik, és a külföld járt jól velünk. Sokszor elgondolom milyen gazdag is ez a kicsi ország, hogy a közel egymilliónyi léhűtőt jó anyagiakkal kistafírozza, a multikat, a bankokat nagy profittal gazdagítja, a puszta létével két világ között egyensúlyoz, úgyhogy éppen ideje, hogy méltó kezekbe kerüljön.
orogordog
@mandiner: Nem figyelsz te én rám, Tavasszal megy a Bajnai Orbán kormány, azt akkor végre elütnek az elvtársaid és jőnek az én elvtársaim.
orogordog
@furfang: 8év alatt volt: Megyesi Orbán, Gyurcsány Orbán, Bajnai Orbán, akkor miről van itt szó.

Gergényi és Pintér utazási irodája, hogy is van ez? Múltkor azt állítottad ,feddhetetlen ember. Bele keveredik tavaszra a fidesz a saját hazugságába, az mszpének már nem kel, mert nyakig bent van.
furfang
@orogordog: ne haragudj, de zagyválsz most. Ne mosd össze a dolgokat, mert nem összemosható!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.