Lemondták vasárnapra tervezett határátkelő-blokádjukat a szlovák teherszállítók, akik kedden azt közölték: először a közlekedési miniszterrel tárgyalnának. Ha a találkozó mégsem jönne létre, január 4-én, hétfőn, az autópályákon levő benzinkutakat torlaszolnák el - mondták.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

marlin
Nálunk meg végigb_sszák az utat a NOFA transz Szuzukiba szállító kamionjai Komárom-Esztergom között INGYEN!! A végére kiderül, hogy nem is a szvatoplukék a hülyék, hanem az, aki (egy kalap pénzt elsíbolva) úgy építette meg a Mária Valéria hidat, hogy azt normális , európai, államok közötti közlekedésre ne lehessen használni!!
Hogy jön ez ide??
Úgy hogy a mi adónkból foltozgatják az utat azért, hogy szvatoplukék itt ingyen kamionozzanak, a felvidéken meg az útdíj ellen tüntetgessenek!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.