A mioveni-i Dacia üzemekben már elkezdődött a terepjáró Duster modell sorozatgyártása, hogy közvetlenül a hivatalos bemutató után – amelyre március 2-án kerül sor a Genfi Autószalonon – a gépkocsi kereskedelmi forgalmazása elkezdődhessen – közölte Constantin Stroe, a Dacia alelnöke.

Forrás: kronika.ro
Feltöltő: kronika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
erik
ez a Dacia mér messze nem az a Dacia mint 89 előtt. Ez már simán versenyre kel egy Renaultal!
Az a Dacia még egy hulladék volt, ezt a Daciat már nullától a Renault tervezte és építette.
Zsoel
@verestgeza: Én nem állítottam egy pillanatig sem, hogy nem vagyok elfogult. :) Egyszerűen csak leírtam négy mondatban, mi a véleményem - te kötöttél bele.
Zsoel
@erik: Na ez meg a másik fele. Hogy eleve már a Renault-k minőségéről is lehetne vitát nyitni. Az ugyanis - legalábbis a kisebb, olcsóbb autóik tekintetében - erősen ingadozó, és akkor még finom voltam.
erik
@Zsoel: igen, de azt szerintem elfogadhatjuk, hogy a Renault-t és az egykori Daciat nem lehet egy napon emlegetni. Egyébként több kollégám is Daciat vásárolt és meg vannak elégedve vele. Persze vannak hiányosságai.
Zsoel
@erik: Jól van, jól van, nem akarom szaporítani a szót: vásároljon mindenki, aki szeretne, Daciát kedvére, és pont. Én biztosan nem teszem, lásd a fent említett okokat, és pont.
makviragx
Másfél éve vezetek egy Logant, de állíthatom, hogy az égvilágon semmi köze a hajdani Daciákhoz. Annyit mondhatok róla, hogy egy nagyon kényelmes, olcsó, olcsón fenntartható, megbízható kis kocsi. Nem emelem az egekbe, de egy pillanatig sem éreztem, hogy gyatra minőség lenne. Bármikor bárhova elvisz, persze nincs beleépített 3D-s mozi, digitális bárszekrény, meg bluetoothos ülésfűtés, de kinek hiányzik. Ostobaságnak tartom, hogy egyesek pusztán azért gyalázzák, mert Daciát ír rajta, és hogy a gyalázók előre megmondják a tutit, hogy szar autó, anélkül, hogy tudnák, miről van szó.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.