Németország 4–0-ra nyert Argentína ellen, így elődöntőt játszhat a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságon. A Nationalelf már a 3. percben megszerezte a vezetést Thomas Müller révén, majd a második félidőben hét perc alatt Miroslav Klose és Arne Friedrich is betalált a hátul teljesen széteső argentinok kapujába. A hajrában Klose még egyszer eredményes volt, még emlékezetesebbé téve századik válogatottságát. A németek ellenfele a négy között a Spanyolország–Paraguay mérkőzés győztese lesz.

Forrás: nemzetisport.hu
Feltöltő: norbit
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

varrólány
Akkor már Argentína sem nyer.Esetleg Németország lehet a vb. győztes
csikknorisz
Tudnak ok Ballack nelkul is. Pedig mennyien nyihogtak /tobbek kozott a volt ''magyar'' szovetsegi kapitany, Matthaus is/, hogy ez egy gyenge valogatott, nem jutnak semmire. Tanulsag nr.1. Ilyen baromokat hoznak ide szovetsegi kapitanynak, akik meg a sajat valogatottjukat is fikazzak. nr.2. Nem egy emberen mulik egy meccs.
csikknorisz
Jav. barmokat. Mellesleg, ha egy magyar azt mondja a magyar valogatottra, hogy falabu senkihazik gyulekezete, az nagyjabol fedi a valosagot. Na de hogy egy nemet mondjon hasonlot a nemet valogatottra? Besultel, Lothar.
másvirág
Fociban felnégyelés ? Akkor nem is szeretem a focit többé ! :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.