Vitalij Petrov büszke rá, hogy 40 körön keresztül maga mögött tudta tartani Fernando Alonsót az Abu-dzabi Nagydíjon, de megjegyezte, hogy ha a spanyol agresszívabban támad, nem kockáztatta volna meg az ütközést kettejük között. Alonso a verseny után még beintett Petrovnak, de később elismerően beszélt az oroszról.

Forrás: Nemzeti Sport
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pikírt02
Nem utólag kellene mentegetőzni! Több alázat kellene Petrov! Nagyon genya jellemre vall, ha egy ilyen nímand csak így tudja magára felhívni a figyelmet! Minden elismerésem Alonsonak, hogy nem vert be neki egyet!!
csutak
@pikírt02: No álljunk meg egy paraszti pillanatra!
Ha jól tudom minden versenyző versenyben volt.
Azért fizetik, hogy a kocsiból a lehető legtöbbet hozza ki.
Ennek a célnak megfelelt az Orosz versenyző!
Nem szem színre, állampolgárságra vagy szépségre megy a játék, hanem a pozícióra megy a játék.
Ott nincs helye a jópofinak!
Ezt vállalják amikor beülnek és becsülettel megfeleltek.
Erről szól a piac!
Turbotrabant
Nem értem, miért támadja őt bárki, neki is kellenek a pontok, ha a többi versenyző nem számítana, csak a világbajnoki esélyesek, akkor őket nem küldték volna pályára - de ha már ott voltak, akkor küzdöttek. Érdekes, az nem zavarta Alonsót, hogy csak azért tudott a kerékcseréje után Webber elé visszajönni, mert az ausztrált meg Algesuari tartotta fel, amúgy szintén jogosan, hiszen ő is versenyben volt (más kérdés, hogy kvázi egy csapatban vannak, mert a Toro Rosso is a Red Bull tulajdona, így azért érdekes volt az a szituáció). Alonso lassú volt, ez van, egyszer sem tudott igazán mégcsak mellé sem menni Petrovnak, az egy-két kísérlete, ami volt, meg rendszeresen a pályán kívül végződött, szóval igazán nincs mire fel reklamálnia, ilyen formában Rosberg is gondot okozott volna neki, hiába jutott volna előbbre akár...
(És nem tudom, hogy hogy megy a javadalmazás az F1-ben, de egészen biztos vagyok benne, hogy pontonként komoly prémium jár a versenyzőknek - hiszen még a fociban is van ilyen, ott miért ne lenne?)
lópicigáspár
@pikírt02: A ferrari csapat szégyene amit műveltek. Úgy hívják a megoldást, hogy gyorsabb autó, nem mutogató sofőr.
pikírt02
Csak drukkoljatok neki a pontgyüjtéshez. Egy keze is sok lesz a nyilvántartáshoz. Mást is megérdemelt volna, nemcsak mutogatást!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.