Egy kilencéves kislányt hónapokig verbálisan bántalmazott és terrorizált a tanára egy Fejér megyei általános iskolában. A kislány édesanyja titokban hangfelvételeket készített, amelyekből kiderül, hogy a tanár megalázó kijelentéseket tett Emmának, sőt fizikai erőszakkal is fenyegette. A felvételek nyilvánosságra kerülése után a tanár megpróbálta lefizetni a kislány szüleit, hogy ne adják le a riportot a televízióban.

A kislánynak olyanokat mondott többek között a tanár, hogy elviteti a gyámüggyel, ha nem viselkedik, vagy úgy kidobja a teremből, hogy eltörik keze-lába, ettől pedig a kislány depressziós lett és öngyilkos gondolatai támadtak. A tanár ameddig tudott, tagadott és a többi gyereket is manipulálta, hogy ne szóljanak inkább a kislányhoz, mert később hazamegy, elmondja a szüleinek, amit neki mondtak, az később visszajut az igazgatóhoz, ettől pedig a tanító kerül bajba – közölte az Index.

Kilencéves kislányt abuzált a tanár – Lefizette volna a szülőket, hogy ne derüljön ki

Illusztráció: 123rf.com

Miután a szülők jelezték az igazgatónak és az intézmény vezetőjének, hogy mi történt, azok arra kérték, hogy működjenek együtt az abuzáló tanárral. A szülők az RTL Híradóhoz fordultak.

megpróbált minket lefizetni. Kérdezte, hogy mennyi pénzt kérünk azért, hogy ne engedjük a műsort lemenni. Mondtam neki, hogy ilyen nincs, mert a gyermekem lelke tönkrement. Azt egyszerűen semennyi pénzzel nem lehet kárpótolni

– nyilatkozta a kislány anyukája. Szerinte a tankerület vezetőjét és az iskola igazgatóját is felelősségre kellene vonni, mert nem foglalkoztak kellőképpen az üggyel, nem vették őket komolyan. Amikor bent jártak az iskolában, akkor az igazgató azt mondta, hogy

önöknek mindenféleképpen együtt kell tudni működni – mindenféle fenntartásuk ellenére – a **** nénivel.

A szülők ennek nem akarnak eleget tenni, feljelentést tesznek a rendőrségen a bántalmazó pedagógus ellen és várják, hogy a tankerület végre felvegye velük a kapcsolatot. 

Forrás: index.hu

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vacsi
"várják, hogy a tankerület végre felvegye velük a kapcsolatot"
Miért venné fel? Innen már rendőrségi ügy... Sokkal korábban fel kellett volna jelenteni a tanárt, és a segítőit is...
Kapanyél
Visszavonom az előző cikkhez írt hozzászólásomat, miszerint el kell verni a tanárt, mivel nőről van szó! Arra soha nem emelkék kezet, de addig nem nyugodnék, amíg kellő büntetést kapjon, az biztos!
jáger laszló
Pedagógia óh!?
csak ennyi
barátilag
J.L.
túszulejtettország
"Nem az a baj hogy megtörtént, hanem az hogy kiderült". Igaz fidesznyikek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.