Decemberben próbálják ki a klubvilágbajnokságon, ha beválik, a Konföderációs Kupán és a 2014-es világbajnokságon már használni fogják.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kisokka
Olyan technika kellene, ami egyből jelzi a bíró felé, hogy a gólvonal mögé kerül a labda. A videobíró egy fergeteges nagy baromság lesz. Igenis kicsinálják vele a focit, nem elég a sok színészkedés, majd még ez is bejön időhúzó/ritmustörő elemnek.
A színészkedés is csak arra jó, hogy megtörje az ellen csapat lendületét, más esetben, ha saját térfélen fetreng a játékos egy olyan szituáció közben, amikor az ellen csapat komoly helyzetbe kerülhet és a bíró lefújja, akkor ugye fair play van és visszaadják a labdát az ellennek, de azok már nem a helyzetből indulnak, hanem saját térfélről. Iszonyatosan degradáló dolog ez, mert hátrányba kerül az a csapat. Szvsz a videobírónál ugyanilyen szituk lehetnek, csak még több.
Így is ki van csinálva a foci, de ezzel még jobban tönkretennék. Ne legyen igazam.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.