100 év alatt a világon Magyarország hozta haza a 2. legtöbb aranyat a lakosságra vetítve!!! Ha részt vettünk volna minden olimpián, akkor a világon az elsők lennénk!!! Meg kell jegyezni, hogy Magyarország két olimpiát hagyott ki és 3 olimpia a háború miatt maradt el. A listának egy-két esetben nincs igaza, azért mert Oroszország, Csehország, Szlovákia, Horvátország, Szerbia más néven léteztek korábban. Ez nem változtatná meg a dobogós helyezést egyébként. Íme a lista:

Forrás: hir.ma
Feltöltő: gergo2012x
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

QQCSI
:)

Ja.
Meg a magyar származású Nobel-díjasok ...
Oszt mégis itt nyafizunk.
Én is.
Igaz, hogy a honleányi büszkeségből nem lehet kenyeret venni.
:)
Zsoel
Pontosan erről írtam tegnap, pedig akkor még nem is olvastam ezt a cikket. Igazságosabb lenne úgy kialakítani az éremtáblázatot, hogy a lakosság lélekszámát, a gazdasági helyzetet (pl. GDP), a sportra fordítható összegeket, meg mondjuk a doppingmentességet vennék figyelembe. Biztos vagyok benne, hogy dobogón állnánk, Kína és Amerika pedig mindjárt átkerülne valahová a sor végére.
Zsoel
@QQCSI: Miért nem a honfiúi büszkeségből? Mi ez a feminizmus? :))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.