Belgrád — A kajakosháború folytatódik, a szerbek nem fizettek Douchev-Janics Natasa (30) versenyzési jogáért.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bosszants
Lófaszt!
Férje megkapja a szerb állampolgárságot és kinyalhatják a seggüket!
szaboria1
@bosszants: Kíváncsi leszek ha majd ez a férje jól kihasználja és megunja akkor kinél fog sírni.
bosszants
@szaboria1: Ez bárkire igaz lehet!
Tessetek eltekinteni kicsinyes sajátmagatoktól.
világlátó
Janics Natasa míg nálunk élt, megtette amit megtehetett. Meg kellett volna szépen köszönni az eredményeket és barátsággal át kellett volna engedni a szerbeknek. Ez mind a személyek, mind a sport, mind pedig a két ország közötti sport és egyéb barátság miatt szép lehetett volna. Ezt már a hazai szövetség elpuskázta. Az hogy mennyit költöttek rá, az most ebben az esetben nem számít. Tönkretenni egy ilyen karriert, ami egyben a magyar kajak sport történet karrierje is, szégyenletes, de mindenképpen sajnálatos
kkalman
Csak egy kérdés.
Amikor Natasa átcuccolt Szerbiából Magyarországra, mi fizettünk a szerbeknek? Ha igen, akkor mennyit, ha nem, miért nem?
Ha ez tisztázódott, akkor lehet tovább lépni, és végig gondolni, mit kapott tőlünk Natasa, és mit adott ő nekünk. És itt nem csak a pénzben kifejezhető dolgokra gondolok, hanem azokra az értékekre is, amit pénzzel nem lehet kifejezni. Ha mindezt nem akarja, nem tudja senki sem tisztázni, akkor hagyni kellene szabadon távozni, megadva neki azt a tiszteletet, amit a sportban elért sikereivel megérdemel.
marlin
@bosszants: Igazad lenne, ha "szarkeverés nélkül" (ahogy a többiek) teszi, de neki(!) nem sikerült!! Egyébként meg érdekel "ez" még valakit??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.