A Nemzetközi Kajak-kenu Szövetség (ICF) nem járult hozzá, hogy Dusev-Janics Natasa szerb színekben versenyezzen 2013-ban - írja a SportGéza.

Az ICF december végi hírlevele szerint három magyar kajakos kérelmét bírálták el negatívan, Csipes Tamara, Paksy Tímea és Hadvina Gergely sem folytathatja választott hazája színeiben.

A mostani határozat értelmében pedig nemcsak 2013-ban, a 2014-es moszkvai világbajnokságon sem versenyezhet szerb színekben három olimpián is győztes Janics.

Arra már korábban utalt a szövetség elnöke, Baráth Etele: elképzelhető egy olyan forgatókönyv, hogy az ICF méltányosságból az eredetileg kétéves eltiltást megfelezi, hiszen mégiscsak a világ egyik legjobb kajakosáról beszélünk. De nem így történt.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

egon1
Natasa ! Ha a here férjedre fogsz továbbra is hallgatni,minden pénzedből kifoszt ,amit nálunk (összelapátoltál) ! A (szerelem )nem jár okvetlenül együtt a gyenge elmélyüséggel !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
marlin
@QQríkú: @a Pepita: . . . , de mindenki kussol, . . .
Eperke
Miért nem hagyják békén ezt a sportoló nőt? Hányszor hozott hírnevet, dicsőséget az országnak? Hamar felejt a magyar nép. Magyar mentalitás?
A mór megtette kötelességét, a mór mehet? Aki pálcát tör felette, csinálja végig azt amit ő tett! Egy nő mennyi mindenről lemondott a sport kedvéért, azért mert most a férjével akar élni, így kell pocskondiázni? Szégyelljék magukat akik ezt teszik
kamazuka
Úgy elmenni innen hogy tudom hogy megyek de még előtte mosolyogva fölveszem a gázsit.
Ezt bűnöző politikusainktól már láttam.
A sport gondolom nem a képmutatók tábora.Most hogy menni nem engedik,csak egyetlen esélye marad hogy mégis engedjék.Kvalifikáltatja magát egy következő világversenyre és az utolsó helyen ér célba.
vukkocska
Nem ártott volna Janics Natasának körbetudakolni lehetőségeit. Ez tényleg pofára esés.
keresztapa
@Eperke: Igazad van békén kell hagyni, de nem azok után amit, ahogyan azt tette, ez az ország volt az aki a tehetségének kibontakozását, eredményeinek elérését anyagiakkal biztosította, hozta is a dicsőséget az országnak, viszont az ország is biztosította részére azt amit kiérdemelt mint sportoló, őneki életcélja a sport, és egy életcélt, annak mindenkori támogatottságát feladni, hát az igazán meggondolandó, de nála ez hiányként jelentkezett

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.